Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z instalacją sterownika karty graficznej

`Eassy

Pytanie

Opublikowano

Witam.

Jak wiadomo zbliża się premiera gry fifa 17. Zamówiłem sobie ją, ale przed tym chciałem jeszcze zagrać sobie w wersję demo.

Instalacja przebiegła bez problemu, ale podczas próby odpalenia gry wyskakuje mi informacja żeby pobrał nowszą wersję sterownika do karty graficznej.

Posiadam kartę graficzną NVIDIA GeForce GTX 970, aktualnie posiadam sterownik w wersji 353.82 i w momencie próby instalacji nowej wersji mam problem.

Próbowałem pobrać odpowiednią wersję ze strony nvidia.pl, aktualizować za pomocą programu GeForce Experience i w menadżerze urządzeń.

Kilka dni temu wyskakiwał mi błąd o nie udanej instalacji

m8joqs.jpg

Dzisiaj gdy spróbowałem ponownie wyłącza mi się komputer na poziomie instalacji.

Czy może ktoś mi pomóc z tym problemem? :D Zależy mi żeby pobrać nowy sterownik i żebym mógł grać w Fifę szczególnie ze względu że już ją zamówiłem... XDD

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ech, a przed instalacją weźcie proszę zaznaczcie "czysta instalacja" w panelu Experience w której usunie wam wszystko co nie potrzebne i zainstaluje. 

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...