Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strasznie cichy mikrofon.

Czarownik Chudi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jakis noname mikrofon ktory wyglada jak pchelkowy.Bardzo dlugo go uzywam i all bylo git.Ostatnio zamowilem pc i przyszedł nowy. Mikrofon jest podłączony od razu do płyty głownej.(asrock h110m-hds). Jest strasznie cichy, dopiero jak go masz doslownie przed ustami slychac mnie w miare normalnie. Mam aktualne sterowniki itd. Dodam ze sprawdzałem tez mikrofon ze słuchwek razera który jest gorszy, też tak samo słychać czyli wcale.

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

Jakiego masz windowsa, zmieniałeś go?

Sprawdz na dolnym pasku PPM na głośność->Urządzenia do nagrywania->prawy na swój mikrofon->Własciwości->Poziomy i tutaj możesz sobie pogłosić.

Opublikowano

Jakiego masz windowsa, zmieniałeś go?

Sprawdz na dolnym pasku PPM na głośność->Urządzenia do nagrywania->prawy na swój mikrofon->Własciwości->Poziomy i tutaj możesz sobie pogłosić.

10win. All na maxa mam itd nawet boost czy jakos tka na 10decybeli

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

Możliwe że miałeś wcześniej inne ustawienia mikrofonu w programach kominikacyjnych, jeśli tak nie jest powiedz czy poprzednio używałeś karty dzwiękowej a jeśli nie podaj poprzedni model płyty głównej.

Opublikowano

Możliwe że miałeś wcześniej inne ustawienia mikrofonu w programach kominikacyjnych, jeśli tak nie jest powiedz czy poprzednio używałeś karty dzwiękowej a jeśli nie podaj poprzedni model płyty głównej.

Laptop, samsung 300v5a. Nawet jak biore nasluchiwanie "windowsowe" to ch*** slychac mnie.

c07aaaa0ac783f56.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...