Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Czarny ekran po jakimś czasie gry w CS go

Nightday96

Pytanie

Opublikowano

Nie wiem czy dobry dział, jeżeli nie to proszę o przeniesienie. 

Problem jest taki że po 5-15 minutach gry w CS:Go robi się czarny ekran i zacina się dźwięk tak jak w momencie BSOD'a. Problem jest już od jakiegoś czasu, po czym przestał a dziś powrócił... Udaje się wyjść poprzez menadżer zadań.

Moja specyfikacja:

Zasilacz: Whitenergy 500W (Wiem, że no-name, ale nowy dopiero zakupię w przyszłym miesiącu)
Procesor: AMD Athlon 64 X2 7550
Płyta: Gigabyte M61PME-S2P
Karta Graficzna: GT 9400 1GB GDDR2
RAM: 3GB

Dodatkowo skaczą mi fps od 25 do 65. Użycie procesora jest na ok. 50% a z karty bierze 250mb. 

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw to sprawdź temperatury bo możliwe że się przegrzewa grafika albo za bardzo grzeje płyta główna bo masz złe chłodzenie albo brak obiegu chłodzenia w obudowie. 

Temperatura karty w tej grze jest pomiędzy 58-62 stopni. Płyty 50 i procesora 52. 

Opublikowano

Najpierw to sprawdź temperatury bo możliwe że się przegrzewa grafika albo za bardzo grzeje płyta główna bo masz złe chłodzenie albo brak obiegu chłodzenia w obudowie. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...