Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego nie mogę włączyć gry? O co chodzi z podawaniem klucza?

TheRAV666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakiś czas temu kupiłem Battlefield 1 na orgin i wiadomo na początku mogłem normalnie grac w bete a sama gra trafiła do mojej biblioteki ... (do pobrania 14 października) ok wiadomo ale teraz okazało się jednak że nie mogę grać ponieważ potrzebny jest klucz ... moje pytanie brzmi gdzie go znajdę ??? 

patrzyłem na poczcie i nic nie ma ... 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Proszę, byś czytał dokładnie co kupujesz. Kupiłeś BF1 w tzw. Przedsprzedaży, gry jeszcze nie otrzymasz, pobierać ją będziesz mógł od 14 października. Jeżeli zakupiłeś Edycję Specjalną będziesz mógł grać w nią 18 października, jeżeli zwykłą to 21 października. Otwarta Beta była dla wszystkich, trwała podajże przez tydzień i nie zostanie wznowiona.

Zbytnio nie rozumiem o co ci chodzi z jakimś kluczem, najprawdopodobniej dostaniesz go w dzień, w który będziesz mógł grę pobierać.

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...