Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Status Prime! Jak z nim jest?

ThePoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy może ktoś powiedzieć, czy lepiej gra się na  meczach Prime czy na zwykłych? I czy Vaca się dostaje jak będą 2 takie same numery na 2 kontach czy jak 1 konto dostanie Vaca z takim samym numerem to i moje dostanie? I czy da się później zmienić numer telefonu na steamie?

:)

Opublikowano

Nie graj bez PRIME jak możesz. Jeżeli dostałeś VAC na konto z podpiętym numerem to nie możesz już użyć tego numeru w przyszłości. VAC podobno (nie sprawdzałem) leci na oba konta jak mają ten sam numer, jedni mówią tak, jedni nie.

Opublikowano

Szkoda trochę, że tak jest bo jak ktoś się pomyli i wpisze przypadkowo taki sam numer jak ja to już po koncie. :(

Opublikowano

To zmienia postać rzeczy. Aha to dzięki a poda ktoś czy lepiej się gra na Prime czy niema cheaterów oraz smerfów?

Opublikowano

To zmienia postać rzeczy. Aha to dzięki a poda ktoś czy lepiej się gra na Prime czy niema cheaterów oraz smerfów?

Na pewno jest mniej cheaterow, od tego ten system jest. Gdyby tak nie było dawno by go wyłączyli.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

VAC podobno (nie sprawdzałem) leci na oba konta jak mają ten sam numer, jedni mówią tak, jedni nie.

to jest prawda, nawet na steamie tak pisze

co do tematu to lepiej sie gra z prime

i tak, da sie zmienic numer normalnie.. o ile masz dostep do tego numeru

Opublikowano

A da się ten numer później zmienić?!

Numer da się zmienić poprzez Ticket do supportu. Wystarczy, że posiadasz ID faktury z jakiejś płatności czy też CD KEY aktywowanej gry na tym koncie steam.

Jeżeli interesują Cię "MMy" to graj tylko z Prime. Bez Prime tylko się uwnerwiasz na falę smurfów, cheatów itp itd. Mi osobiście PRIME się podoba. W pierwszy dzień gdy był już oficjalnie - koles z drużyny przeciwnej dostał vaca po ~ 5 min gry. Tak więc coś dam chłopacki z valve robią :P 

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

A słyszałem, że jest jakiś kod, który przesyła Valve jak się doda numer telefonu na steam i ten kod dostaje się w sms potwierdzającym i ten kod służy do zmieniania numeru telefonu.

Opublikowano

1.Jak dostaniesz vac to dostajesz na wszystkie konta przepisane do tego numeru

2. Po dostaniu vac twój numer jest zbanowany na 3 miesiące po upływie czasu możesz go ponownie użyć

668421422290643422464.png

Opublikowano

A słyszałem, że jest jakiś kod, który przesyła Valve jak się doda numer telefonu na steam i ten kod dostaje się w sms potwierdzającym i ten kod służy do zmieniania numeru telefonu.

nie ma takiego czegos, to jest kod odzyskiwania jakbys chcial usunac calkowicie token bo zgubiles swoj telefon itp.. ale numer i tak (chyba) zostaje, tylko że steam guard na e-mailu będzie

bedziesz chcial zmienic numer - dostajesz kod na swój stary numer przepisujesz go i masz.. czego jeszcze nie rozumiesz

Opublikowano

Nie graj bez PRIME jak możesz. Jeżeli dostałeś VAC na konto z podpiętym numerem to nie możesz już użyć tego numeru w przyszłości. VAC podobno (nie sprawdzałem) leci na oba konta jak mają ten sam numer, jedni mówią tak, jedni nie.

Tak, to prawda. Potwierdzenie:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198213454161

http://steamcommunity.com/id/lojfdss

:D

Móc mieć prime'a i nie grać z nim to głupota.

Ktoś usuwał może numer telefonu z konta steam? Mam taki sam na dwóch kontach, a to drugie używa już z 5 osób, więc tak na wszelki by się przydało :v

tenor.gif

Opublikowano

Mam pytanie. Jak kiedyś miałem ten sam numer na dwa konta, i w ten sam dzień co dodali PRIME do cs'a to zmieniłem numer na jednym koncie, to jakbym dostał VAC BANA to dwa konta zostaną zbanowane?

Opublikowano

Numer można zmienić samemu bez pisania do supportu, a jeśli chodzi o bany na wszystkie konta przy jednym nr telefonu, to potwierdzam. Sama tego doświadczyłam ;x

Opublikowano

Jak dostaniesz vaca na konto z podpietym tel to nie bedziesz mogl podpiac tego samego numeru 3 msc od dostania vaca. A co do tych meczy prime to nie wiem bo aktualnie gram bez zegralem juz z 10 meczy i nie natrafilem na haxa czy smurfa

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka

76561197963952284.png

Opublikowano

No, no... niby prime, a dziurawy i niesprawny do tej pory. Nie ma różnicy czy zagrasz z odpalonym lub wyłączonym statusem prime.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...