Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 czy 5,5 cali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam do wyboru 2 telefony ale różniące sie rozmiarem ekranu i tu pytanie który wybrać, który będzie wygodniejszy i nadający sie do multimediów czyli oglądanie filmów, przeglądanie stron, smsy, no i czasami gierka. Obecnie mam telefon 4,7 cali i obawiam sie ze 5,5 będzie za duzy tym bardziej jeśli będę go chciał przenosić w kieszeni tak wiec proszę o opinie jakie sa wady i zalety takich telefonów.

Opublikowano

Komus podpasuje, komus nie, w domu serio docenisz rozmiar, ale na codzien, do szkoly czy do pracy nie jest to wygodne, 5 cali wcale nie jest takie male i je bym wybral, chociaz akurat tez zalezy o jakim telefonie mowisz, bo roznie tez bywa z "ramkami". 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Komus podpasuje, komus nie, w domu serio docenisz rozmiar, ale na codzien, do szkoly czy do pracy nie jest to wygodne, 5 cali wcale nie jest takie male i je bym wybral, chociaz akurat tez zalezy o jakim telefonie mowisz, bo roznie tez bywa z "ramkami". 

Redmi 3 Pro i Redmi Note 3 pro

Opublikowano

Szczerze... pół cala to niewielka różnica, przydaje się przy oglądaniu filmów itp. Miałem LG G3 (5,5cala) i muszę powiedzieć, że był bardzo poręczny i bez trudu moglem obslugiwac jedną reką (wielkałapa).

#teams4bal

Opublikowano

5 cali zdecydowanie

5,5 to ciężko w łapie utrzymać, ale też w kieszeni np. Jeansy

Opublikowano

5 cali zdecydowanie

5,5 to ciężko w łapie utrzymać, ale też w kieszeni np. Jeansy

Chyba w sumie masz racje, najwyżej jak będzie za maly czy coś to sprzedam i kupie ten większy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...