Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.PL - Serwer z największą ilością ludzi

TheThunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ,chciałem zacząć od nowa gre na jednym z serwerów metina ( nie piszcie idź na priv bo wiadomo, że PL to klasyk a priwy padają po 10 dniach)
Postać już wybrałem hajs też mam tylko zastanawiam się na którym serwerze  gra najwięcej osób i jak jest z banowaniem za boty ( m2bob licencje mam )
bo chciałbym sobie przed zrobieniem głównego konta porobić parę dropków i zarobić na jakiejś porządne eq.

Więc jak teraz jest ?
Banują częściej za boty niż w 2015 ?
Gdzie jest najwięcej ludzi lub gdzie najlepiej się boci

xD

Opublikowano

Sam polecam tylko Negros jak tam gram i sporo osób tam jest i fajnie się gra.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Osobiście polecam Samos, sporo ludzi ale też nie ma oczojebnych tłoków. Co do botów to zależy, czasami banują czasami nie zależy jak trafisz.

(')(.)(;)

Opublikowano

Jeżeli od nowa to zdecydowanie polecam Tortuge. Za fishbota bonuja najczęściej z resztą botów dużo zależy od Ciebie jak ich będziesz używał, ale rzadko kiedy jest tak, że GM lata po mapach i szuka prędzej spotka Cię bana z systemu.

Opublikowano

GM tam banuje jak mu sie serio w c**j nudzi to czasem bana wlepi. Tak to Negros

Opublikowano

PL nie polecam, administracja do kitu do tego te zwiększanie lv i nowe eq mnie w*****a, polecam wom2 oraz cagroso tylko tam nikt nie gra 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...