Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Galio

Hayasho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Co sądzicie o Galio na midzie/suppie? Zazwyczaj jak go widzę to kosi i to ładnie, teamfighty dzięki niemu dla drużyny do pestka.

Poradzi sobie na dłuższą metę czy jest tylko sytuacyjnym pickiem?

Opublikowano

Jak na middera jest dosyć tankowaty, przy całkiem niezłym dmg. W początkowej fazie gry będziesz miał problem z harassującymi dystansowymi apc, bo musisz podejść do farmy. Widuję go na rankedach, ale szału nie robi, bo nie jest zbyt mobilny.

c:

Opublikowano

Nie jest zbyt mobilny, ale za to mega tankowaty i ma duży dmg, szczególnie w early. Dzięki tankowatości może wytrzymać parę ataków od przeciwnego apc. I tak ma W, który leczy więc śmiało można farmić :) 

Opublikowano

Postać jest w miare OK, miałem Galio kilka razy w drużynie i niektóre gry potrafił sam wycarrować. Sam go mam, czasami pogrywam i miło się nim gra. Ja ze swojej strony polecam.

;'(

Opublikowano

Ja uważam Galio jako niedocenioną postać, ze wzgledu że większość ludzi wybiera proste postacie by ominac faze nauki i ogarniecia trudniejszej postaci. Galio wydake sie trudny, ale jest jedną z łatwiejszych postaci :). Polecam go, tylko musisz sie liczyć z tym że nie na kazdego nim pograsz :|

4521609.png

Opublikowano

Galio jest ciekawą postacią, w early ma lekkie problemy bo jest bardzo wystawiony na ataki  przeciwnika ale po 1 powrocie do bazy sytuacja się zmieni jak kupisz trochę mr :) Jak najbadziej polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...