Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17] Szukam trainera

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam trainera do fify 17 w normalnych granicach cenowych, mozliwie jak najtanszy. Najlepiej bez ograniczenia czasowego.

Znalazłem coś takiego. xyz Wirus?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Ja próbuje ogarnąć po prostu cheat engine. Nie wydaje się to trudne ale dlugo trwa i coś nie do końca działa ghrrr :D . Pawelek zakończył działalność a ruskim nie będe płacił. 

Opublikowano

Działa działa sam z niego korzystam :) Ogólnie to dodany został 22 września i żałuję , że wczesniej go nie znalazłem bo cały dzień bym trainerował a tak niestety zmarnowałem 6 godzin accesa na gierke i jestem w plecy ;DD

Opublikowano

Ktoś ma jakieś info kto i gdzie pracuje nad trainerem? Wiem że Letsfut działają ale kiedy trainer będzie tego nie wie nikt, liczę na automat :) 

Opublikowano

No nie Kryb zaczął trainerować więc na dniach coinsy sprzedawane będa 1 zł za 10 k ;/ Już widzę , że po wstawieniu trainera jest kolejna aukcja coraz taniej niestety.. Co do tych hajsów z draftów to powiem wam , że 2 razy na 5 draftów mi hajs poleciał czyli nie bedzie takiego easy zarabiania jak myśleliśmy po kilka mln. Może i lepiej bo wtedy cena coinsów to wgl by porażka była.

Opublikowano

Na moje to ten trainer jest jakiś zdupczony... raz doda gole i wywali a potem jak wchodze do meczu to automatycznie wywala mnie z UT. 

Opublikowano

A wiesz, że jak tylko będziesz poza aplikacją Fify to od razu wyrzuca z FUTA? Takie zabezpieczenia porobili.

Opublikowano

Mało się opłaca trainerować w tym przedpremierowym 10h czasie bo ludzi  jest mało i w drafcie na 4 meczu czasem bardzo ciężko znaleźć 2 osobę.

Ja poczekam do premiery 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...