Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany za FB na Metin2.pl?

GamEStory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko, jako że zaczynam znów grać na PL'u to mamy pytanie do ludzi, którzy grają tam obecnie. Jak wygląda teraz sprawa z banami za Fishbota? Szybko można dostać czy trochę się połowi?

"He who fights with monsters should be careful lest he thereby become a monster.

And if thou gaze long into an abyss, the abyss will also gaze into thee."

Opublikowano

Zależy od serwery na niektórych administracja robi częściej '' patrole '' na innych mniej ale generalnie za fish bota przeważnie szybko dostaje się bana. 

ilidian2p_wnreqaq.png

Opublikowano

Mozesz zostac zbanowano zarowno przez system, jak i przez GM'a. Pamietaj, aby lowic z przerwami, byc przy pc, gdy np. GM sie pojawi :)

Mozesz lowic 5h, mozesz lowic 5min, zalezy od szczescia, od tego czy GM zechce Cie dokladnie 'przeswietlic' :)

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Tak jak kolega up to opisał, zresztą teraz łowienie na pl nie jest zbyt opłacalne, juz lepiej postawić bota na rudach :p

Opublikowano

Bany lecą z automatu, więc nie zbyt się opłaca. Chyba, że zmodyfikujesz fishbota.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Łów na wężowym polu albo na dole w stawie na pustynii

A da się tam cokolwiek złowić?

A dlaczego nie, woda jak woda :v

Bany za FB przeważnie i tak lecą na te konto, na którym go używałeś, żadnych banów po IP etc. więc nie ma co płakać.

Opublikowano

Łów na wężowym polu albo na dole w stawie na pustynii

A da się tam cokolwiek złowić?

A dlaczego nie, woda jak woda :v

Bany za FB przeważnie i tak lecą na te konto, na którym go używałeś, żadnych banów po IP etc. więc nie ma co płakać.

i na email...

Opublikowano

Bany leca na konta powiazane (e-mail), czasem zdarzaja sie bany na IP.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Zależy od farta, jeżeli masz wykrywacz GM'a to raczej dosyć ciężko wyrywać bana, ale i  tak zawsze lepiej każde konto mieć na oddzielnym mailu, ponieważ bany lecą na konta powiązane z danym mailem, na IP raczej się nie daje bana za fishbota. I oczywiście jak stawiasz fishbota to nie w M1 tylko na jakiejś innej mapie. 

AnnwID.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...