Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi

By ZeNeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy miał ktoś ok godziny 16-18 lagi na euw? Pierwszy mecz po 16 był jeszcze do rozegrania a drugi przed 18 to była masakra ping 49 w grze, na speedtest'cie ms 12.. filmy w HD normalnie leca, nie mogę tego zrozumieć dlaczego miałem lagi mimo że zawsze, przeważnie nie mam lagów. Może raz na jakiś czas mam podobny problem ale to sie zdarza kilka razy w miesiącu.. Pisałem do supportu i stwierdzili że to wina pośrednika miedzy moim internetem a ich serwerem.. Ze oni nad tym pracują.. Jakoś efektów nie widać tej "pracy" :| . Wie ktoś może coś na temat dziwnych lagów w grze bez lagów internetu?

4521609.png

Opublikowano

Tak niestety chwilowo wygląda sytuacja na europejskich serwerach. Dużo osób skarży się na lagi - zarówno na eune, jak i euw. Trzeba czekać aż rito ogarnie.

c:

Opublikowano

jak mnie w*****a riot ze nic nie robi z tym eune. Nawet sobie pograc urfa nie moge bo mam lagi z pingiem 40

zobacz co sie na euw dzieje ;) mniej wiecej od tygodnia 

mam tak samo na eune xD 

Opublikowano

a spróbuj napisać ticketa do supportu i opisz cała sytuacje to dostaniesz jakis smieszny pliczek bat ktory wyciaga procesy i sprawdza ipconfig iks k***a de

eh.. w tamtym tygodniu ludzie stracili boosty a w tym nie pograja na urfie xD! typical 

8kHod.png

Opublikowano

eh. mam internet światłowód "telmax" 10mb/s na komputer, sprawdzałem drugi router z 20mb/s i to samo :|

4521609.png

Opublikowano

Ja akurat nie odczuwam problemow, chyba trafiam, na jeszcze stojace serwery, na obu EUNE i EUW :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ja akurat nie odczuwam problemow, chyba trafiam, na jeszcze stojace serwery, na obu EUNE i EUW :D

imo to randomowe jest czy ma sie te lagi teraz... pol gry gram normalnie a potem nagle 15 minuta niby wszystko tak samo tylko ze lagi takie jak na tamtym filkmiku z euw

Opublikowano

Ja miałem lagsy jak przez wifi grałem. Przez kabel ogólnie mam lepiej ale i tak są czasami randomowe skoki pingu . Mówię o EUW bo na eune to grać się nie da od 5 sezonu

Opublikowano

imo to randomowe jest czy ma sie te lagi teraz... pol gry gram normalnie a potem nagle 15 minuta niby wszystko tak samo tylko ze lagi takie jak na tamtym filkmiku z euw

Teraz mam tak samo gram sobie na urf bo na rakeda sobie pozwolic nie moge traz z tymi lagami :| . Na rankedach lagi były właśnie na odwrót 10-15min lagi że nie moglem sie ruszyć, a na urfie to na odwrót gram early normalnie a late już nie moge przez lagi :| . Masakra jakaś i będą Ci wmawiać że to wina internetu :|

4521609.png

Opublikowano

Jak zwykle polska ma tylko lagi gram ze znajomymi Ja polak moja laska polak kumpel z niemiec i kumpel z holandi i tylko ja imoja dziewczyna mieliśmy lagi. Przecież to śmieszne. 

Opublikowano

ja godzine temu grajac gierke na eu west mialam dokladnie to samo co jest pokazane na filmiku(nie wazne czy internet z telefonu czy routera, takie cos nadal bylo)

Opublikowano

Zmienili maszynę i jest o wiele gorzej niż było .. masakra to co się teraz dzieje na EUNE , jeszcze rano i w południe 0 lagów ale im bliżej wieczora tym gorzej ;p nawet nie chodzi o samą grę ale client też potrafi lagować np gdy tworzę rozgrywkę i zapraszam znajomych .  Dobrze ze przynajmniej rankedów nie muszę już grać w tym sezonie na razie bo i tak d5 wbity :D

Opublikowano

Mi lagi dzisiaj juz przeszly, od 21 gralem normalnie :|

Nie pierwszy i nie ostatni raz są lagi - normalka. Warto po prostu uzbroić się w cierpliwość, po czym usiąść przed filmem, czekając na kolejny dzień.

652461476122967357515.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...