Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Hard]S2 Concordia

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zanim przejdziemy do głównej prezentacji chciałbym wam zaprezentować kilka ciekawostek które się zmieniły między S1 Concordia/Torreador a S2 Concordia.
Zapraszamy także do odwiedzenia naszego Fan Page Concordia S2 na Face Book'u aby mieć szansę zgarnąć Niebiańskie Monety (SM) w naszym konkursie. 5 Miejsc zdobędzie Niebiańskie Monety o wartościach 30zł-50zł.

A Teraz kilka ciekawostek między S1 a S2.

-Na pierwsze 3-4 dni istnienia serwera zostaje wprowadzony drop Zagadkowych Szkatułek z których możemy zdobyć niektóre przedmioty z Item-Shopu.

-Zbroje Hwang otrzymają tylko 4 osoby na serwerze a będzie to pierwszy Wojownik, pierwszy Ninja, pierwszy Sura i pierwszy Szaman z 99 Poziomem.

-Pancerze na 95 Poziom będą posiadały +0-+9 oraz unikatowe bonusy. ( Pancerz +0 na 95 Poz. - Pancerz +9 na 99 Poz. )

-Wprowadzone pewnie zmiany związane z Sakiewkami Kamieni Dusz +0-4 tak aby podnieść ich wartość na rynku.

-Wprowadzone pewnie zmiany związane z Pudełkami Ksiąg Umiejętności tak aby posiadały wartość na rynku.

-Medal Bohatera będzie dodawał tylko 25% Szans na Zdobycie Doświadczenia zamiast 50%.

-Bronie na 95 Poziom będą posiadały +0-+9. ( Broń +0 na 95 Poz. - Broń +9 na 99 Poz. )

-Torreadyczna Szkatułka będzie zdobywana teraz jako Skrzynia Husarian.

-Zwierzak Prosiątko będzie teraz dostępny jako Lodowy Phoenix.

-Zmodyfikowane niektóre nagrody w grze zdobywane np z misji.

-Zminimalizowany Drop zbędnych przedmiotów do minimum.

-Zdobywane doświadczenie nie będzie x2 a x1.5.

-Zmodyfikowany drop z Porońcy.

-System Zapisywania Passów.

-Nowe Ekrany Logowania.

-Nowa Załoga Serwera.
-Nowe Misje.

A teraz przejdźmy do oficjalnej prezentacji.

concordiaprezentacja.jpg

weryfikacja3.png
weryfikacja4.png
Opublikowano

Powtórka z torreadora?  Na miesiąc otwieracie i robicie concordie s3 ?  Przykro mi, ale nie sądze żeby ktokolwiek wam kolejny raz zaufał.

Już to mówiłem kiedyś, ale powiem jeszcze raz,  prawdziwa CONCORDIA JUŻ NIGDY NIE WRÓCI.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Powtórka z torreadora?  Na miesiąc otwieracie i robicie concordie s3 ?  Przykro mi, ale nie sądze żeby ktokolwiek wam kolejny raz zaufał.

Już to mówiłem kiedyś, ale powiem jeszcze raz,  prawdziwa CONCORDIA JUŻ NIGDY NIE WRÓCI.

Ja jestem twórcą prawdziwej concordii a więc wraca i to w lepszej odsłonie.

Opublikowano

JAKIE TO JESTSMIESZNE

@Administracja MPC

KOLEJNY SERWER KTORY LAMIE WASZ REGULAMIN a wy nic z tym nie robicie?

To albo ten serwer do kosza albo ten regulamin bo juz nie wiem.

Kolesiostwo po calosci, nie pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...