Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak powiększyc plecak?

witekTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak zdobyc pokecoin'sy? Oprócz płacenia za prawdziwe pięniądze?

Za trzymanie gyma przez 21h dostajesz 10 coinsów.

Nie musi go trzymać przez 21h, po prostu za każdego pokemona w gymie raz na 21 h możesz odebrać coinsy w zakładce ze sklepem

No tak, ale musi mieć tego pokemona w tym gymie przez 21h, więc na to samo wychodzi. 

Opublikowano

No tak, ale musi mieć tego pokemona w tym gymie przez 21h, więc na to samo wychodzi. 

Nie, nie musi. Moderator, a takie głupoty gada. 

Przecież po wsadzeniu pokemona nie dostajesz od razu coinsów, a kolejne za 21h. Po pierwszych 21h dostajesz dopiero nagrodę.  <.<

edit: Cofam. Od razu się dostaje. xD A Ty zluzuj trochę, bo każdy może się pomylić. 

Opublikowano

Nie, nie musi. Moderator, a takie głupoty gada. 

Przecież po wsadzeniu pokemona nie dostajesz od razu coinsów, a kolejne za 21h. Po pierwszych 21h dostajesz dopiero nagrodę.  <.<

Wychodzisz, zbierasz 5 gymów odbierasz 50 coinsów od razu- czekasz 21h i powtarzasz bo prawdopodobnie gym nie ustoi tyle.

Nie trzeba nic czekać żeby odebrać coinsy wystarczy mieć poki w gymach.

@edit. ja jestem bardzo spokojny tylko dziwi mnie że moderator działu nie zna tak podstawowej rzeczy z danej gry

WhatShouldIDo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...