Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Garen helikopter

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No garen to jest perma spin2win, ale bardzo latwy to wykitowania, dlatego nie jest god tier na urfie. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Co do trybu te randomowe dobieranie champów to k***a jakiś żart.Ten tryb miał sprawiać frajdę,h*j z tym że przegrałem z 5 pod rząd ale miałem 0 funu z gry ponieważ enemy zawsze było silniejsze pod względem championów np.

1.Mój team:Jinx,morgana,janna,karma,khazix a w enemy:Evelynn,Zed,Rengar,Pantheon,Zilean,

2.Mój team:Sivir,Vayne,Udyr,Warwick,Talon a w enemy:Riven,Teemo,Alistar,Ezreal,Malzahar

Póki co stwierdzam że ten all random urf to niewypał, co z tego że na normalnym ludzie grali by tymy samymi pickami,przynajmniej mieli by fun gry.A tutaj większość zależy od wylosowanych championów.

Opublikowano

Lepiej wam się zrobiło, jak wypłakaliście się na forum?

A garen to gowno champion, nie widziałeś jeszcze naprawdę dobrych postaci na urfie :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Opublikowano

łatwo potyrać garenkiem także jest dobrze, przy 60% kryta, youmu wbijasz w przeciwnika i zabijasz go na strzala, jak ucieknie to flash za nim i tyle. Teraz ciężko go trafić, na poprzednim urfie gdzie były boosty na IP wygrałem tak ze znajomym ponad 40 gier w 1 dzień, ja garen on soraka i w 15-20 minut kończyliśmy gre.

Opublikowano

easy2play champ i tyle, ale jak wiadomo jakiś ez czy vayne spokojnie go wykitują, więc nie jest to jakoś mocne, inaczej sprawa ma się na normalnych serwerach... tam jest gorzej xD

giphy.gif

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...