Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ASUS Zenfone 2 ZE551ML czy Huawei P8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Chciałbym usłyszeć waszą opinię, który z tych telefonów lepiej wybrać?

Interesują mnie 2 modele z tytułu. Chodzi mi najbardziej o pamięć RAM i procesor.

Jak myślicie? Który będzie lepszy? jestem bardziej przekonany do ASUS'a. ale słyszałem, że ten model ma problematyczną i awaryjną słuchawkę.

Czekam na wasze opinie. Najlepiej jakby wypowiadały się osoby, które miały styczność z tymi telefonami.

9368_gold.png

Opublikowano

Honor 7 polecam. Cena zbliżona do P8, telefon petarda, użytkuję od jakiegoś czasu. Ale skoro skupiasz się na tych dwóch modelach, to moim zdaniem Huawei. Mam jakąś taką sympatię do tej firmy :-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Możesz też pooglądać telefony z xiaomi. Dobre w dość niskich cenach minus taki że trzeba trochę na przesyłke czekać bo nie ma w polsce swoich dystrybutorów.

Co do obaw że chinczyk etc. to nie ma się co bać normalny telefon kilku moich znajomych je ma i nie żałuje :) 

Opublikowano

Możesz też pooglądać telefony z xiaomi. Dobre w dość niskich cenach minus taki że trzeba trochę na przesyłke czekać bo nie ma w polsce swoich dystrybutorów.

Co do obaw że chinczyk etc. to nie ma się co bać normalny telefon kilku moich znajomych je ma i nie żałuje :)

Własnie jeszcze mi zależy na tym, aby telefon wyrwać w Polsce. Kolega własnie kupił sprowadzany z zagranicy i mija już ponad miech, a telefonu nadal nie ma.

Dodatkowo nigdy nie zgodzę się płacić z góry takiego hajsu. Jedynie za pobraniem ;)

9368_gold.png

Opublikowano

W tej cenie Motorola Moto G3 lub używany LG G2.

Btw zły dział

Motorola odpada, LG również. Od czegoś są moderatorzy, przeniosą sobie topik.

9368_gold.png

Opublikowano

Telefony Xiaomi kupowane w sklepie xiaomi.com.pl jest wysyłane z polski, wiec bez obaw. Jest także allegro.

W cenie tych telefonów znajdziesz xiaomi redmi note 3 pro 3/32 ze snapdragonem

Sent from my LG-Optimus-L5-E610/E612F using Tapatalk

#teams4bal

Opublikowano

Telefony Xiaomi kupowane w sklepie xiaomi.com.pl jest wysyłane z polski, wiec bez obaw. Jest także allegro.

Ciekawi mnie tylko jak będzie z updatami Androida 

9368_gold.png

Opublikowano

Ciekawi mnie tylko jak będzie z updatami Androida 

Z reguły Xiaomi wypuszcza dużo aktualizacji, bodajże ich drugi model Mi2 ma aktualizacje do 5.0, a startował z 4.1

Zawsze zostaje community, oraz miuipolska.

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...