Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim - jak zainstalować spolszczenie?

Slimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko kupiłem niedawno skyrim legendary eddition na steam ale nie ma polskiej wersji czy jak ściągnę spolszczenie to będzie ono działać skoro muszę gre przez steam odpalać ?

Opublikowano

Jednak jest jeden problem bo Gra automatycznie zmienia w pliku skyrim Z Polish na english jak zmienię zapewne dlatego ze na steam mam ustawiony angielski.. da sie to jakoś ominać ? próbowałem ustawić na tylko do odczytu ale w tedy wywala gre.

Opublikowano

Wiem, że tam kiedyś były właśnie dymy na stimku, bo nie dało się gierkować po polsku. Przy starcie gry nie możesz wybrać sobie języka (tam te pełne / kinowe)? Spróbuj też kliknąć offline i odpalić. Ja Skyrima już od dobrych lat mam za sobą, więc może moi forumowi koledzy będą wiedzieć coś więcej.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Sam nie posiadam wersji polskiej na steam, w moim wypadku wystarczy wgrać spolszczenie, i gra po prostu działa. Faktu tego nie zmienia to, czy wgrywam je ręcznie (rar itd), czy instalatorem. Pewnie coś robisz nie tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...