Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Nieznane Urządznie (Kod 28) Sekcja Usługi Inf Jest Nieprawidłowa

artur0

Pytanie

Opublikowano

Witam , Tak jak W Temacie Chciałem Podłączyć Tablet że przesłać sobie pliki i Gdy podłączam go pod USB i wybieram Przesyłanie Plików MTP To nie wyszukuje tabletu na komputerze a w menedżerze pisze tak jak w temacie a dokładnie

"Sterowniki tego urządzenia nie są zainstalowane. (Kod 28)
Występująca w tym pliku INF sekcja instalacji usługi jest nieprawidłowa.

Aby znaleźć sterownik dla tego urządzenia, kliknij opcję Aktualizuj sterownik"
Z tym że zainstalowałem Sterownik Do Tabletu a Dokładniej NVIDIA SHIELD K1 z tej strony

https://developer.nvidia.com/gameworksdownload#?search=SHIELD%20Family%20Windows%20USB i Nic Zainstalowało Tylko ADB

Prosiłbym o pomoc gdyż niewiem co robić już Dodam Że Wczoraj Wyskakiwało W Menedżerze Urządzeń Zakładka Urządzenia Przenośne i W nich Bym Shield tablet z wykrzyknikiem

tylko go odinstalowałem ze 2 raz bo później wykryło i myslalem ze będzie dzialac a teraz wogole nie wykrywa nawet tej zakładki . Format nie wchodzi w gre bo mam dużo Ważnych danych.

Z góry będę bardzo wdzieczny

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naucz się używać google drive, po to jest by go użyć jak się ma problem ze sterownikami do tabletu i przegrywaniem plików. 

Najlepiej sterowniki całkiem odinstaluj albo przeczytaj jak zinstalować ręcznie. 

W sumie wychodzi na to że masz też pewnie nieaktualne sterowniki w kompie, reinstaluj sterowniki do płyty głównej. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Naucz się używać google drive, po to jest by go użyć jak się ma problem ze sterownikami do tabletu i przegrywaniem plików. 

Najlepiej sterowniki całkiem odinstaluj albo przeczytaj jak zinstalować ręcznie. 

W sumie wychodzi na to że masz też pewnie nieaktualne sterowniki w kompie, reinstaluj sterowniki do płyty głównej. 

A jak mogę naprawić ten błąd INF ?

A jak mogę naprawić ten błąd INF ?

i mam odinstalować wszystkie sterowniki na komputerze czy jak ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...