Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza opinia o nowym dźwięku z AWP

Gość Lord Assasin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Jaka jest Wasza opinia o nowym dźwięku z AWP? Według mnie wcześniejszy był bardziej realny, teraz jakiś grzmot. 

Opublikowano

Obecny dźwięk jest żałosny. Nadal nie mogę się przystosować. 

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

I tak za chwilę zapomnicie i nie będziecie nawet pamiętać starego dźwięku.. co do realności- teraz są realniejsze.

Pewnie już nie pamiętacie dźwięków do p90, p250 i glocka itd.

Opublikowano

Moim zdaniem tamten był lepszy, szybciej można było sie przyzwyczaic, miał lepszy ton. Teraz, moze i jest bardziej realny ale brzmi okropnie. Pozatym powinni Valve powinno zrobic jakieś głosowanie które wykluczy złe od gorszych dźwięków. Bo takie p90 to dno.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Nie podoba mi się,czuje jak bym strzelał z wiatrówki .
Wolałem stary dźwięk ponieważ przypominał mi starsze odsłony gry. 
Starszy dźwięk miał takiego kopa a teraz to ... 

Pasjonat
Opublikowano

Imo każdy dźwięk który ostatnio wprowadzili jest bardziej realny, i tak za 2 tygodnie nie będziesz pamiętał już starego, zawsze po patchach tak jest, przyzwyczajasz się i grasz dalej ;x

.

Opublikowano

Według mnie pozostawia zbyt donośne echo po oddaniu strzału. Do samego dźwięku osobiście nic nie mam. Pozdrawiam

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

W sumie dzwiek jest dosc dziwny bo jest to burza z dosc dlugim echem. w sumie mozna sie do tego przyzwyczaic lecz to echo powinno byc usuniete lub skrocone

Opublikowano

na początku dziwnie,po tygodniu już nie przeszkadza,trudniej po echu usłyszeć kroki drugiego jak się zabije pierwszego :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie to nowy dźwięk Cs to mega fajny coś nowego dla ucha.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Oj tam oj tam. ja i tak już za bardzo nie pamiętam jakie tamte dźwięki były. Według mnie fajnie, że coś robią z tą grą zamiast siedzieć i pić kawę. Jedynie czego się obawiam to to, że spieprzą dźwięk m4a1s. Możliwe, że tak będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...