Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi podczas rankeda

Ilidian.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od jakiegoś ponad tygodnia mam ogromne lagi podczas grania rankeda , na innych trybach ping jest okej , czy tez na serwerach spolecznosci.

Na innych trybach czy tez na serwerach spolecznosci mam 30-50 pingu , a na rankedzie zawsze 75-92 ( w moim przypadku to są ogromne lagi ).

Czy ktoś wie czym może to być spowodowane ? Resetowałem router to nic nie pomoglo , dzwoniłem do operatora i też mówi ze niby wszystko jest w porządku 

Z góry dzięki za pomoc ;>

ilidian2p_wnreqaq.png

Opublikowano

Wydaje mi się że to nie twoja wina bo miałem to samo i po kilku dniach było normalnie. 

Opublikowano

Ja mam często 80,

-100 pingu przy internecie LTE i nie narzekam na lagi. To jest takjakkby 'standard' na wsi. Nic na to nie poradzisz.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Masz 30-50 pingu bo to serwer społeczności umiejscowiony w PL, wg mnie to normalne na PL serwerze mam po 15 pingu, na rankedach ok. 55+/-. :p

Tak w ogóle popróbuj z tym nowym rate, na stronie izaktv, sniper13 itd jest pomoc dot. tego nowego rate.

Opublikowano

Wydaje mi się że to nie twoja wina bo miałem to samo i po kilku dniach było normalnie. 

wlasnie ja mam to juz ponad tydzien i dalej lagi 

Ja mam często 80,

-100 pingu przy internecie LTE i nie narzekam na lagi. To jest takjakkby 'standard' na wsi. Nic na to nie poradzisz.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

wczesniej na rankedzie mialem po 48-55 pingu , a 80 to sa kosmiczne lagi i nic mogę ugrać na lemach przez to :) 

Masz 30-50 pingu bo to serwer społeczności umiejscowiony w PL, wg mnie to normalne na PL serwerze mam po 15 pingu, na rankedach ok. 55+/-. :p

Tak w ogóle popróbuj z tym nowym rate, na stronie izaktv, sniper13 itd jest pomoc dot. tego nowego rate.

Spróbuje 

ilidian2p_wnreqaq.png

Opublikowano

jak wedlug ciebie 80 pingu to koszmarne lagi to ty masz jakiegos raka xdd norma ze zagraniczne serwy to wiekszy ping

Twój post nic nie wniósł , nie gram na poziomie silver 1 tylko na lemach :) Poza tym wcześniej nigdy nie miałem lagów 

ilidian2p_wnreqaq.png

Opublikowano

jak wedlug ciebie 80 pingu to koszmarne lagi to ty masz jakiegos raka xdd norma ze zagraniczne serwy to wiekszy ping

Twój post nic nie wniósł , nie gram na poziomie silver 1 tylko na lemach :) Poza tym wcześniej nigdy nie miałem lagów 

Lem to teraz żadne wyzwanie, nie wiem czym się tutaj szczycisz. C*****e serwery valva i tyle w temacie, raz dobierze dobry raz lepszy...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Lem to teraz żadne wyzwanie, nie wiem czym się tutaj szczycisz. C*****e serwery valva i tyle w temacie, raz dobierze dobry raz lepszy...

Nie szczycę się tylko mówię że z takim pingiem sie nie da grać na takich rangach :) 

Problem jest w tym że zawsze dobiera '' zły '' i mam ponad 75 pingu :D 

ilidian2p_wnreqaq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...