Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Orianna

swayzeex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra.

Dobry dmg,AoE ult z CC,Tarcza.

Dobrze komponuję się z postaciami które dobrze iniciują tfy (E na rengara, rengar wbija i ult)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Dobra.

Dobry dmg,AoE ult z CC,Tarcza.

Dobrze komponuję się z postaciami które dobrze iniciują tfy (E na rengara, rengar wbija i ult)

Dodam od siebie, że świetnie może się pozycjonować podczas team fightów. Postać ma wszystko, czego wymaga od ciebie obecna meta. Dobrym kliknięciem wygrywasz całą walkę.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Wg mnie jest świetna.

Łatwo się nią farmi, ma wszystko co potrzeba mid lanerowi - CC, tarczę, mobilność, slowa, możliwość outplayów z cancellowania animacji R+flash. :)

Jak dla mnie jeden z najlepszych mid lanerów. Dodatkowo w żadnej fazie gry nie słabnie, a wręcz im dłuższa gra, tym bardziej jest potężniejsza. 

Opublikowano

a co znaczy dps?

A w porównaniu do galia?

DPS - obrażenia na sekundę (damage per second), czyli przekładając na League of Legends: po prostu obrażenia.

Co do Galio, to nie jest on postacią z mety obecnie.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

a co znaczy dps?

A w porównaniu do galia?

DPS - obrażenia na sekundę (damage per second), czyli przekładając na League of Legends: po prostu obrażenia.

Dzięki

Czyli dmg ma przyzwoity?

Opublikowano

a co znaczy dps?

A w porównaniu do galia?

Dzięki

Czyli dmg ma przyzwoity?

Ta, dmg ma zdecydowanie przyzwoity.

Co do galio, ja nim mam dobre winratio, robi robotę w TF ale warto go brać w skrajnych przypadkach kiedy nie mają jak za bardzo ci przerwać ulta(ultujesz garena z włączonym Q=automatycznie cię silencuje i ult zostaje przerwany

DMG ma dobry, AoE dmg (+ dobry ccek) reasumując jest dobry do odpowiedniego teamcompu i warto go wyciągnąć gdy ennemy nie ma zbyt wielu CC + mają sporo ap dmg bo wtedy Galio robi robotę (Z flashem idzie zrobić tf)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jak dla mnie wgl nie opłaca się grać otp, lepiej mieć ogarnięte dobrze kilka postaci, przyjmijmy że ori dostanie bana albo ją jakoś niedługo bardzo znerfią co wtedy zrobisz przestaniesz grać na midzie? Jeśli chodzi o samą orianne bardzo ciekawa postać, z początku musisz uważać na mane bo bardzo dużo jej pochłania, do poke wystarczą ci same hybrydowe auto ataki (polecam złożyć runy pod ori tutaj odysłam do wujka google) Jej R może zmienić przebieg tf :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...