Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Brak ikony Menadżer Relatek

koxiu123

Pytanie

Opublikowano

Witam, ostatnio nawaliły mi sterowniki realtek więc postanowiłem je przeinstalować, lecz po zainstalowaniu na nowo sterowników nie pojawił się Menedżer Realtek. Przed przeinstalowaniem menedżer był. Sterowniki instalowałem z oryginalnej płyty od MSI.

Proszę o szybką pomoc!

Dodam że słuchawki działają poprawnie, lecz mikrofon w słuchawkach nie ale nie wiem czy to jest potrzebne.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież napisałem, odinstaluj WSZYSTKO i zainstaluj to co miałeś instalowane gdzie był panel czyli stare sterowniki. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Sterowniki to nie zawsze panel , zainstaluj stary, tak ciężko było sie domyśleć by to zrobić? 

Najpierw to odinstaluj CAŁKOWICIE wszystkie sterowniki i programy z nim związane. Czasem panel sam znika/pojawia się po uaktualnieniach windowsa albo ściąga sie z windows update. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Zielony jestem w tych sprawach, skąd mam wiedzieć jaki miałem przed odinstalowaniem?
Bo napisałeś że mam zainstalować "stary", w jakim sensie "stary"?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...