Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2Bob i hackowanie na Metin2.pl

morsiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)
Dawno mnie nie było na PL Metinie i chciałbym zacząć przygodę od nowa niestety moje konta są puste ktoś po prostu wszystko zaje..ł....
Chciałbym szybko zarobić i zastanawiam się nad M2bob. Jak wygląda sytuacja na PL teraz banują tak jak kiedyś? Chodzi mi oczywiście o wersje płatna i moje pytanie brzmi gdzie można go kupić i czy się opłaca, a i ile kont można odpalić bo  z tego co pamiętam kiedyś było można tylko 5 ....
Z góry dziękuję za odp

Opublikowano

Powiem tak z mojego doświadczenia GM-owie bardziej są teraz skupieni nad banowaniem FishBotów , żeby dostać bana na expieniu to musiałby cię ktoś podpierdolić , ale to nie zawsze.
Co do M2bob-a ? Najlepszy cheat do metin-a ale oczywiście premium , pomimo tego że on jest płatny to zapewniam cię że ten cheat jest zaaaaaaaaaajebisty korzystałem i nadal korzystam z niego , szczerze powiem że lepszego cheata nie znajdziesz NIGDZIE nawet ten śmieszny Kamermod + dodaje że M2bob jest też do użytku na PRYWATNYCH SERWERACH METIN 2... Więc nie ma co się zastanawiać i go bierz . Według mnie M2bob = 10/10.
+RADA = Jeżeli chcesz być legit na fishbocie to sprawdzaj sobie co 15/20 minut czy jakiś GM jest online . Nick-i gm-ów znajdziesz na tej stronie : http://team.metin2.pl/ .
Pozdrawiam Esley.

Opublikowano

stawiasz fishboty,metki,albo na odłamkach.Jedynie taki zarobek mogę polecić.m2boba zakupisz na ich oficjalnej stronie.Możesz odpalić maksymalnie 6 kont.Ale jeżeli masz sprzęt jak żyletka to odpalasz VW i lecisz w tango .POZDRO 600

/niereg. sygna

Opublikowano

stawiasz fishboty,metki,albo na odłamkach.Jedynie taki zarobek mogę polecić.m2boba zakupisz na ich oficjalnej stronie.Możesz odpalić maksymalnie 6 kont.Ale jeżeli masz sprzęt jak żyletka to odpalasz VW i lecisz w tango .POZDRO 600

Odpalam VW? tzn 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...