Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokemony nie działają na telefonie z rootem?

Patalizator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po uptade po zalogowaniu sie na PTC, wyskakuje po chwili komunikat, this device, OS, or software is not compatible with POKEMON:GO.

Wyczytałem, ze to spowodowane jest zrootowanym telefonem, jeszcze przed wczoraj normalnie odpalałem aplikację. Nic nie aktualizowałem prócz pokemon GO

Opublikowano

No tak, ale wiadomo, ze duzo osob ma zrootwane telefonu, nie w celu "haxowania" troche takie głupie, bo trafia to też w masę uczciwych graczy. Czyli co narazie nie ma jako tako rozwiazania ?

Opublikowano

Rozwiązania są Trzy :
1. Odrootowujesz swój telefon na stałe,

2. Używasz starszej wersji pokemon go,
2. Używasz aplikacji Magisk,

Od razu mówię żeby ją zainstalować musisz trochę zgłębić temat flashowania telefonów i instalowania aplikacji przez CWM.
W internecie znajdziesz tego dużo, trzeba tylko chęci. 
Tu masz zajawkę od czego możesz zacząć LINK  

;)

donGURALsko_by_Daxeron.png

Opublikowano

4.3 , wiem ze za mały ale jeden typek gdzieś pisał że normalnie moze grać po pobraniu z neta instalki

Opublikowano

wersja pokemonów najnowsza 0.37.1 tak wyswietla sie ten komunikat co wszystkim ze system nie jest kontatybilny z grą

Opublikowano

To chyba ktoś ci źle powiedział. Może spróbuj z 0.35?

Wysłane z mojego LG-H500 przy użyciu Tapatalka

no 0.35 normalnie chodzi -.- wiesz o czym jest wgl. temat ? ze pokemony nie działają pomimo nie rootowanego urzadzenia

Opublikowano

Kiedyś można było grać na starszym androidzie usuwając ograniczenie aplikacji które blokowało instalacje, ale teraz sprawdzany jest system również przy logowaniu się do konta. Na ten moment nie wydaje mi się żeby było jakieś obejście tego oprócz grania na wersji 0.35, ale po jakimś czasie będzie wymagana aktualizacja i na 0.35 nie będzie można grać.

WhatShouldIDo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...