Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam SF z Likanem, Szarfami i sys petów z pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przepraszam jak pisze w złym miejscu . Prosiłbym o przeniesienie nie Blokowanie  !!!

Poszukujesz Plików Serwerowych (SF +Client +Mysql) Które będą posiadać Likana , System Szarf , Oraz System Petów z PL ( te co się wykluwa )

Jak ktoś posiada  Takie pliki bądź wie gdzie  je mogę znaleźć proszę o kontakt .

Mogą być w innym języku Będę miał co tłumaczyć :)

Opublikowano

Wątpie, że ktoś ci da takie pliki za darmo, a nawet jeśli to będą w kurwe bugów miały.

Opublikowano

na freak'u takie są

Dziurawe jak twe skarpetki xD Nie znajdziesz i to tobie gwarantuje .. :p

Opublikowano

Wątpie, że ktoś ci da takie pliki za darmo, a nawet jeśli to będą w kurwe bugów miały.

Niech Mają bede poprawiał.

Ciekawe  xD

bdqPw.gif

Opublikowano

na freak'u takie są

Dziurawe jak twe skarpetki xD Nie znajdziesz i to tobie gwarantuje .. :p

@Lajk™ tyle to i ja wiem, ale napisał że sobie będzie poprawiał więc powiedziałem gdzie znajdzie xD

nie wiem czy można dawać linki do innych for, ale na PW ci wyśle xD

Opublikowano

@up raczej nie bardzo i raczej możesz złapać perma o ile się nie myle. Wątpie żeby poprawił jakieś tam błędy w kodzie.

Opublikowano

@up raczej nie bardzo i raczej możesz złapać perma o ile się nie myle. Wątpie żeby poprawił jakieś tam błędy w kodzie.

Żebyś się nie Zdziwił :)

Tu Lajkowi chodzi bardziej o to że nie ma bata żeby ktoś od tak sobie dał ci pofixowane source, w kod można wpierdolić backdoora że się nawet nie połapiesz gdzie, ciężko jest po kimś poprawiać lub fixować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...