Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Migające okno gry

Kajojcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, cześć i czołem.

Pobrałam dzisiaj WoT'a, polecili mi znajomi, najpierw kazali zainstalować nowe sterowniki do karty graficzniej itepe. Wszystko porobiłam, zainstalowałam grę... Odpalam iiiiii... Nic nie widzę. Tzn. widzę, przez sekundę i znów na sekundę nie widzę. Próbowałam coś tam pozmieniać ustawienia graficzne i nic nie dało. Wróciłam do starych sterowników i też nic. 

Help mi ;_;

Opublikowano

Tylko WoT. Inne gry śmigają mi równo, czy lol czy cs.

Nie wiem czy to może być problem, że gram na laptopie... No ale nigdy nie miałam takich problemów, a to nie jest niby byle co :D

Opublikowano

Moze wejdz w start, wpisz %appdata% wciśnij enter, wejdź w folder wargaming.net i skasuj folder worldoftanks. I potem uruchom launcher jako administrator.

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

może logi wstaw? są w katalogu z grą xD
w preferences.xml (%appdata%\wargaming.net) ustaw D3D9 (w miejscu na d3d) zmien grafike na dedyka, odpal bezposrednio przez worldoftanks.exe. Bardziej zobrazuj co Ci nie działa.

Opublikowano

Po zalogowaniu się mam tylko http://imgur.com/a/abCDJ a słychać jak szumi wiatr w tle podczas ekranu początkującego, raz na jakiś czas pokazuje się obraz, na którym jest przekierowanie na trening bojowy, bo to pierwsze odpalenie gry.

Który log? Bo są 3 czy 4 pliki ;P

Opublikowano

Pobrałam dzisiaj WoT'a, polecili mi znajomi, najpierw kazali zainstalować nowe sterowniki do karty graficzniej itepe. Wszystko porobiłam, zainstalowałam grę... Odpalam iiiiii... Nic nie widzę. Tzn. widzę, przez sekundę i znów na sekundę nie widzę. Próbowałam coś tam pozmieniać ustawienia graficzne i nic nie dało. Wróciłam do starych sterowników i też nic. 

Help mi ;_;

Jak mozesz podaj parmetry komputera

Help mi ;_;

i jeszcze jedno miałem coś podobengo pisałem do supportu za cytuje kawałek wiadomości moze to ci pomoże. "Jeżeli chcesz usunąć swoje mody, proszę opróżnij ale nie usuwaj swoje foldery z modami znajdujące się w folderze World of Tanks pod nazwami res_mods/0.9.13, res_mods/0.9.12 , res_mods/0.9.10 i poprzednie wersje.

Zalecamy również oczyszczenie Twojej pamięci podręcznej gry.

Aby to zrobić wykonaj trzy proste czynności:

-Naciśnij przycisk Windows + R -Wpisz: %AppData%\Wargaming.net\WorldOfTanks -Wykasuj wszystkie pliki i foldery w oknie, które się pojawi"

Opublikowano

Dzięki Wam za pomoc, ale poradziłam sobie sama :D

A więc...

Weszłam we właściwości WoT'a i ustawiłam tryb zgodności na Windows 7 (mam 8.1) i działa, żadnego migania, dosłownie nic. Śmigam i się uczę jak "szczylać" :D

Dzięki jeszcze raz :)

Opublikowano

Troszkę się zdenerwowałam, bo nic nie działało. W końcu stwierdziłam, że spróbuję. Nie sądziłam, że zadziała, a tu takie zaskoczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...