Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, udostepniam już 3 plugin, po prostu mam ich tyle wiele a mi już nie są potrzebne, proszę pisać na co potrzebujecie, inne moje plg znajdziecie na moim profilu.

Co to za plugin ? co on robi?

Już wam tłumacze, plugin dzieli na ekwipunki jeśli masz itemki na gm 0 i wpiszesz gm 1 zabierze ci itemki, ale jak wpiszesz gm 0 to już ci sie przywrócą, po 2 plugin blokuje faworki, na wiele sposobów, na gm 1 nie możesz wywalać itemów + w configu blokujesz itemki, 

DL : http://www.wyslij-plik.pl/pokaz/909407---b5jq.html

SKAN : https://www.virustotal.com/en/file/09f39476d6b1e22a9373c5ac46bbfa272f9b67560feb8bbf49cf50135be22c1b/analysis/1474479302/

Temat na szybko bo ten plugin dużo nie potrzebuje,

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Piszę pluginy za darmo :) Pisać pw lub w temacie co mam udostepnić.

Opublikowano

1. Nie podałeś wersji gry na którą działa plugin, nie wiadomo czy to na 1.7 czy 1.10

2. Zablokowałeś całkowicie EggSpawner, użyj PlayerEggThrowEvent

3. Zablokuj otwieranie inventory skrzyń, pieców, lejów, minecartów itp

4. Dodaj w configu możliwość ustawiania własnych wiadomości

5. Do każdego eventu dodaj permisję, aby można było dodać kogoś zaufanego, nie każdy musi mieć operatora, sprawdzanie permisji zauważyłem tylko przy ItemFrame

6. Jeżeli nazwałeś temat CreativeProtection a plugin MOchrona popełniłeś błąd w nazwie tematu, sugerowana nazwa "[Wersja serwera] MOchrona - ograniczenia trybu kreatywnego (to tylko sugestia)"

7. Jeżeli nie korzystasz z komend usuń z plugin.yml sekcję commands. Także nie wiem po co na końcu pliku jest sekcja "Autor", co jest nieprawidłowe.

Pomogłem ? ;) Daj like !

Opublikowano

1. Nie podałeś wersji gry na którą działa plugin, nie wiadomo czy to na 1.7 czy 1.10

2. Zablokowałeś całkowicie EggSpawner, użyj PlayerEggThrowEvent

3. Zablokuj otwieranie inventory skrzyń, pieców, lejów, minecartów itp

4. Dodaj w configu możliwość ustawiania własnych wiadomości

5. Do każdego eventu dodaj permisję, aby można było dodać kogoś zaufanego, nie każdy musi mieć operatora, sprawdzanie permisji zauważyłem tylko przy ItemFrame

6. Jeżeli nazwałeś temat CreativeProtection a plugin MOchrona popełniłeś błąd w nazwie tematu, sugerowana nazwa "[Wersja serwera] MOchrona - ograniczenia trybu kreatywnego (to tylko sugestia)"

7. Jeżeli nie korzystasz z komend usuń z plugin.yml sekcję commands. Także nie wiem po co na końcu pliku jest sekcja "Autor", co jest nieprawidłowe.

1. od 1.7 do 1.8

2. Naprawie w nastepnym updacie.

3. Jak bys patrzal plugin to dawno to jest.

4. Dodam.

5. jest permisja : ochrona.gamemode jesli ktos ma ta permisje to moze itemy wyrzucac.

6. Nazwalem creativeprotection bo tak to sie nazywa po eng.

7. Gdyz /autor bedzie w updacie a plugin bedzie ciagle ulepszany.

--------

Dzieki za propozycje.

Opublikowano

może zrób plugin na live jak na innych serwera pod api twitcha czyli ktoś zrobi live z nazwą np MCTOP to będzie pisało ze rozpoczał stream

Udostępnie niedługo już mam takie coś dawno :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngZnanyJakoOszust

Nie no plugin fajny to muszę przyznać, lecz czekam tak jak już tu pisał kolega na ustawianie własnych wiadomości. Czekam również na updaty pluginu, i jak będziesz miał czas to przerób plugin na wersje 1.8 , 1.9 , 1.10 itd. uwierz mi będzie lepiej nikt nie będzie narzekać że plugin nie działa na najnowszej wersji (Oczywiście jak wychodzi update wersji mc to też plugin zrób na tą wersję). Lecz nie przerabiaj pluginu z wersji 1.8 na 1.9 bo ludzie będą narzekali że plugin na nowszą wersję i mi nie działa. Wydawaj po prostu kolejne jakby wersje pluginu.

Leci plusik

Opublikowano

Ehh kolejny plugin mojego autorstwa udostępniony bez zgody...

Masz szczęscie że usunąłem projekt z eclipse i z dysku.. nie mam jak tego udowodnić

Plugin powinien działać na każdej wersji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...