Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak kontrolować full auto z AK-47 i M4A4?

KukiiPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Wytłumaczy mi ktoś jak kontroluje sie teraz full auto z tych o to broni? Po aktualizacji nic mi z nich nie siada. Nie grałem 4 miechy i tak to jest ze stary nawyk mi zostal, czyli odwrócona siódemka. Licze na pomoc! :D

Opublikowano

Nie wiem jak Ci to wyjaśnić. Zmiana rozrzutu miała głównie za zadanie, żeby skupić się na pestkowaniu. Najlepszym sposobem będzie po prostu wejście na jakąś mapkę i sprawdzenie rozrzutu na ścianie, możliwe, że jest on teraz bardziej "randomowy" ;)

Opublikowano

Pattern się nie zmienił, full auto dalej jest takie samo tylko pierwsze bodajże 5-6 kulek jest celniejsze, a te dalsze troszkę mniej celne.

Jak masz skilla to 6 kulkami zabijesz, nawet 3-4rma. Chodzi o to aby nie było głupiego jebania full auto i modlenia się "może siądzie". Teraz troszeczkę bardziej liczy się skill niż fart.

Opublikowano

Na warsztacie steam masz wiele dostępnych map do trenowania fullauto. Może nie są zaktualizowane do teraźniejszych, celniejszych kilku kulek ale i tak coś Ci tam pomogą (nie wiem bo nie sprawdzałem dawno).

Tak jak osoba wyżej wspomniała teraz liczy się bardziej skill, choć fart też jest wskazany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...