Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest wciąż możliwe granie w Pokemon GO na komputerze?

MiszczGejmów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz zobaczyć to nie wiem nie testowałem.

<media>https://www.youtube.com/watch?v=dFSWpmm8FIM</media>

Nox nie chce mi zadziałać z niewiadomych przyczyn, a dokładnie przy instalacji zatrzymuje się na 99% i jest error

mam to samo z noxem a na bluestacksie nie ma mozliwosci...

mozesz usunac pokemony i zainstalowac starsza wersje, jesli sie nie zaktualizuje to mozna grac ale bez buddy :D

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Opublikowano

Z Noxem miałem o tyle komplikacje, że przy wielu próbach na 99% się zatrzymywał ale zostawiłem na x czasu i ruszył. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Możesz zobaczyć to nie wiem nie testowałem.

<media>https://www.youtube.com/watch?v=dFSWpmm8FIM</media>

Nox nie chce mi zadziałać z niewiadomych przyczyn, a dokładnie przy instalacji zatrzymuje się na 99% i jest error

mam to samo z noxem a na bluestacksie nie ma mozliwosci...

mozesz usunac pokemony i zainstalowac starsza wersje, jesli sie nie zaktualizuje to mozna grac ale bez buddy :D

Teraz już nie można na starszej wersji. Jakieś inne sugestie?

Opublikowano

Wczoraj pojawiła się oficjalna aktualizacja do BlueStacks, która umożliwia gre w pokemon Go na PC w wersji 0.39.1

A sprawdzałeś/ktoś testował czy działa? Bo teraz z tymi aktualizacjami coraz niebezpieczniej się robi, wyjdzie nowe API i łapią botera.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

ja gram cały czas na wersji 0.35.0 bo tak szczerze to gówno się dzieje w następnych aktualizacjach, dziesiątki kont leci na turingbocie ;x ta gra to dno

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Wczoraj pojawiła się oficjalna aktualizacja do BlueStacks, która umożliwia gre w pokemon Go na PC w wersji 0.39.1

Jakiś link czy cokolwiek?

na 0.35.0 nie da się grać bo wyskakuje że musi być gra zaktualizowana

ja gram cały czas na wersji 0.35.0 bo tak szczerze to gówno się dzieje w następnych aktualizacjach, dziesiątki kont leci na turingbocie ;x ta gra to dno

Opublikowano

Jak używam NOXA i gram w pokemony to jednego dnia było ok ale następnego już wyskoczyła informacja Unable to authenticate. Please try again. CZEMU TAK SIĘ DZIEJE?

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niestety, nie jest to możliwe bo API nianticu broni się przed noxem i nie będzie już prawdopodobnie dało się na noxie grać, ale można zawsze boty, ale to też niszczy trochę frajdę z gry.

Zdrajca MPCFORUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...