Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o V tierach?

Fx3mous

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie popco to jest potrzebne?

sry za bledy ale bylem po jogurtach .

sie kvrwa srac chce jak grasz 5 a tu cie na VIII wyje,bie

i nie piszcie ze sie niezna spotow bo yuri tak potrafi pierdo,lic takie farmazony 

i to pytanie nie jest  dla niego

yuri ty sie nie oddzywaj dlaciebie  wszyscy sa dziadami w wota!!!

a ty jestes najwiekSZYM:)

szczal;a

Opublikowano

i nie piszcie ze sie niezna spotow bo yuri tak potrafi pierdo,lic takie farmazony 

szczal;a

on IV by nawet VIII przebil :D

Opublikowano

Jeśli ELC'em przy 175 peny (240 na goldzie) masz problem przebić 8 tier, to ta gra nie jest dla Ciebie. Nie umiesz grać, problem dotyczy Ciebie, a nie gry. Najłatwiej byłoby gdybyś ją odinstalował, włącznie z przeglądarką internetową i sterownikami do karty sieciowej.

Opublikowano

Jakoś mnie to nie wzrusza, że pisałeś to "jogurtach". Napisz to jeszcze raz tym razem solidnie, aby można to było przeczytać, bo w obecnej chwili trzeba się domyślać co chciałeś napisać.

Normalne jak grasz lightem, tam mm wynosi +3. Light jest po to, aby objechać, mają świetną mobilność, wykorzystaj to. A od tyłu lub od bogu lighty spokojnie przebijają inne czołgi.

Opublikowano

szczal;a

jak mozesz napisz jeszcze raz bez błedów

Opublikowano

Ja myślę że są trochę lepsze od IV tieru, ale gorsze od VI. :)

Pozdrawiam

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

Opublikowano

A ja myśle ze gdzie jest k***a moderator działu który by ogarnał te zdałnione tematy

A ja myśle ze gdzie jest k***a moderator działu który by ogarnał te zdałnione tematy

Opublikowano

Jakoś mnie to nie wzrusza, że pisałeś to "jogurtach". Napisz to jeszcze raz tym razem solidnie, aby można to było przeczytać, bo w obecnej chwili trzeba się domyślać co chciałeś napisać.

Normalne jak grasz lightem, tam mm wynosi +3. Light jest po to, aby objechać, mają świetną mobilność, wykorzystaj to. A od tyłu lub od bogu lighty spokojnie przebijają inne czołgi.

Ty też dostosuj się do tego:

Najłatwiej byłoby gdybyś ją odinstalował, włącznie z przeglądarką internetową i sterownikami do karty sieciowej.

Jak nie potrafisz grać LT'ami to nie graj, proste. Usiądź sobie na HT'ka, bo takie czołgi nie wymagają skilla.

Opublikowano

Jak nie potrafisz grać LT'ami to nie graj, proste. Usiądź sobie na HT'ka, bo takie czołgi nie wymagają skilla.

Co ty kyra za herezje siejesz.

Jak się nie umie grać Htk'ami tak jak 99.9% e100 na randomach to sie robi jako pożywke dla medów, ale jak ktoś ogarnia to może napsuć nerwów

Opublikowano

Co ty kyra za herezje siejesz.

Jak się nie umie grać Htk'ami tak jak 99.9% e100 na randomach to sie robi jako pożywke dla medów, ale jak ktoś ogarnia to może napsuć nerwów

Pomylił pewnie z artą  ^^  tam głównie klikasz i liczysz na dobre RNG ;)

@kyra a tak na poważnie to na każdym skila potrzeba i głowy na karku, chyba że kogoś bawi granie jak boot i robienie za pożywkę dla wroga.

Ja tam jak grałem ELC, czy innym lightem to byłem szczęśliwy jak rzucało mnie na 8 tiery.

Ze spota można naprawdę sporo expa zebrać a pod koniec jak są niedobitki to taki light może wyciągnąć bitwę.

Ciężkim tak nie pograsz.

Z "fun tanków" 5 tieru fajny jest Pz IV z trolem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...