Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki typ serwera polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Od jakiegoś czasu myślę nad otwarciem jakiegoś serwera lecz nie mam żadnego pomysłu na jego typ. Moglibyście zaproponować mi typy serwerów, na których najchętniej wam się gra? 

Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi :)

Opublikowano

Skyblock / Waterblock, FB troszkę mniej

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Jak chcesz mieć tryliard graczy polecam IZIHACE

Core i3 2120 | 4 GB RAM DDR3 1333 | Gigabyte GTX 460 SOC | WD Blue 640 GB | ASUS P8H61-M LE Rev 3.0 | be quiet! System Power 8 600 W | obudowa iBox (bodajże)

Opublikowano

Osobiście lubię serwery Real-life, obecnie nie ma zbyt wielu dobrych tego typu serwerów, więc jeżeli masz czas i ochotę w bawienie się pluginami i na budowanie mapy to osobiście ci to polecam.

Opublikowano

Zależy, co ty lubisz.

Real Life - Jeżeli masz naprawdę, dobrych programistów, zrobił bys swietnie, autorskie mody, to wybierz ten serwer. Jednak, będziesz miał trochę problemów, jeżeli chcesz posciagać pluginy z neta

Prison - Ja polecam, fajne, choć niektórym szybko się nudzą

EasyHC (Gildie) - Pierdylion graczy...

Arenki PVP - Dużo osób lubi nawalanki w mc, ja tam tego nie cierpię, ale cóż..

No i klasycznie mingames, czy jakies autorskie tryby.

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

Ludzie generalnie lubią tryby, gdzie niewielkim wkładem czasowym mogą cieszyć sie grą. Przykładowo, izi hc jest dla tego tak bardzo popularne, bo nie wymaga żadnego wkładu od grającego - to samo serwery PVP, wchodzisz, grasz. 

Oczywiście kolejne serwery o tych samych trybach prawdopodobnie nie wypalą, więc wymyśl coś takiego, gdzie niewielkim koszem czasowym można się fajnie bawić

.

.

.

Czyli serwer, gdzie wchodzisz i od razu możesz czynnie uczestniczyć w rozgrywce, na pewno zachęci to wielu nowych graczy, jednak by utrzymać tych nieco starszych musisz zapewnić coś w rodzaju nagród, celu=ów możliwych do osiągnięcia poprzez grę na serwerze - w przeciwnym wypadku serwer szybko się znudzi, a gracze szybko odejdą

Opublikowano

Ja ci polecam serwer Hardcore. Mało już jest serwerów hardcore. Teraz same easyhc -.- . Na Hardcore gra no sporo osób. Np. ban po śmierci na 3 dni :) .

....png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...