Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Rzadkie Championy

swayzeex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ziggs.

+Overrated dmg (Zazwyczaj największy w grze)

+ AoE slow + poke

+Global ult z kosmicznym dmg

-Średnia mobilność (F/W)

- 2much skillhots 

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Urgot jest silny, a jak zawsze zapomniany. Tylko trudno sprecyzować na jaka linie by sie aktualne nadawał. Ma jakieś tam obrażenia, jest wytrzymały, a z tego wychodzi przydatność ultimate'a. Champion a'la Ezreal.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Urgot - oglądając ostatnio gierkę master tier - challenger widziałem go grającego na midzie, dawał sobie radę na Ekko. 

http://eune.op.gg/summoner/userName=Nicram > profil gościa 

Koleś jest one trick pony, więc nie ma co się dziwić.

Uważam, że wiele postaci ma niedoceniony potencjał, lecz wszystko zależy od matchupu W jednej gierce możesz wydawać wyroki, a w drugiej sam zostajesz oznaczony do kasacji. Szkoda, iż nie podałeś konkretnego lane, bo byśmy pomyśleli nad tym - tak, to za dużo zastanawiania się nad tym. Żeby nie było: GP ode mnie. Może nie jest to rzadka postać, lecz również nie grywana w każdym meczu. Zawsze plułem na tą postać, ale niektórzy tym grają i jakiś potenszjal to ma.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Urgot - oglądając ostatnio gierkę master tier - challenger widziałem go grającego na midzie, dawał sobie radę na Ekko. 

http://eune.op.gg/summoner/userName=Nicram > profil gościa 

Koleś jest one trick pony, więc nie ma co się dziwić.

Uważam, że wiele postaci ma niedoceniony potencjał, lecz wszystko zależy od matchupu W jednej gierce możesz wydawać wyroki, a w drugiej sam zostajesz oznaczony do kasacji. Szkoda, iż nie podałeś konkretnego lane, bo byśmy pomyśleli nad tym - tak, to za dużo zastanawiania się nad tym. Żeby nie było: GP ode mnie. Może nie jest to rzadka postać, lecz również nie grywana w każdym meczu. Zawsze plułem na tą postać, ale niektórzy tym grają i jakiś potenszjal to ma.

ogólnie preferuję top/mid/support :D

Ale ostatnio mainuje support i mid

Opublikowano

Z supportami, to raczej nie ma większego problemu (nie są banowani zbyt często). Z mida natomiast:

Cassio dzisiaj po nerfach, więc odpada. Orianka trochę zapomniana, a mimo wszystko wciąż dobra (duży dps). Victor obrażenia kręci równie dobre (świetny pick), a Malzahar potrafi być dobrym wyborem na mecze sytuacyjne (głównie dzięki swojej "R'ce", gdzie może złapać za ryja przeciwnika). Syndra od jakiegoś czasu częściej jest spotykana na środkowej alei. Veigara, Xeratha, Karthusa, Azira i Vel'koza coś ostatnio zaczyna brakować. Imo dobre słowo słyszałem też o Ryzie na midzie z ghostem + flash. Myślę, że masz co testować przez jakiś czas :)

Opublikowano

Z supportami, to raczej nie ma większego problemu (nie są banowani zbyt często). Z mida natomiast:

Cassio dzisiaj po nerfach, więc odpada. Orianka trochę zapomniana, a mimo wszystko wciąż dobra (duży dps). Victor obrażenia kręci równie dobre (świetny pick), a Malzahar potrafi być dobrym wyborem na mecze sytuacyjne (głównie dzięki swojej "R'ce", gdzie może złapać za ryja przeciwnika). Syndra od jakiegoś czasu częściej jest spotykana na środkowej alei. Veigara, Xeratha, Karthusa, Azira i Vel'koza coś ostatnio zaczyna brakować. Imo dobre słowo słyszałem też o Ryzie na midzie z ghostem + flash. Myślę, że masz co testować przez jakiś czas :)

a ty masz jakąś ulubioną postkę tak z ciekawości? :)

Malzaharem grałem i powiem że ma potencjał :D 

Osoby które nie wiedzą jak grać na niego będą zgubione, a tak  zaciekawiła mnie Orianna, ale Azira naprawdę trzeba ogarniać :D

Opublikowano

Owszem, mam swoje postacie. Pykam na górze, choć obecnie przechodzę kryzys toplejnera - meta zepchała rolę "górników" bardziej w dół. Ogólnie to na Wukongu mam 200k punktów, drzewcem nastukałem natomiast z 75k na początku sezonu. Jaxem grałem w 2-3 sezonie i powoli znowu zaczynam (wychodzi całkiem spoko). Takie życie :D

Opublikowano

Owszem, mam swoje postacie. Pykam na górze, choć obecnie przechodzę kryzys toplejnera - meta zepchała rolę "górników" bardziej w dół. Ogólnie to na Wukongu mam 200k punktów, drzewcem nastukałem natomiast z 75k na początku sezonu. Jaxem grałem w 2-3 sezonie i powoli znowu zaczynam (wychodzi całkiem spoko). Takie życie :D

maokai jest dobrą i niedocenianą postacią a tym bardziej wyjdzie drugi drzewiec :D

Opublikowano

maokai jest dobrą i niedocenianą postacią a tym bardziej wyjdzie drugi drzewiec :D

Wyleciał z mety jakiś czas temu - ciężko nim coś ugrać teraz. Yorickiem też coś klikam i nie jest tak najgorzej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...