Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Easy] [Beta Test] GoShake - Prywatny Serwer SFGAME

ProMati14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napraw błędy, potem dodaj reklamę serwera. Pozdrawiam.

Jestem głodny, daj Like'a. :D

"Ch*j z prawem jazdy i ch*j z tym samochodem"

Opublikowano

Napraw błędy, potem dodaj reklamę serwera. Pozdrawiam.

W tym celu otworzylem Beta Testy serwera, z pomoca ludzi szybciej wylapie bledy ktore musze naprawic, tym szybciej otworze pelna wersje serwera

Opublikowano

Grzybów z misji Brak, Wylosować w kole grzyby to tak jak trafić 99 w totka, niby easy ale CashShop Nie działa, Pupili brak, co równe 3 min Błąd servera ;/

Pograłem i dzięki Piona

Grzyby z misji sa zbedne :) Codziennie o godzinie 00:00 dostajesz ich 300, zostanie dodany rowniez ItemShop, grzybki z kola dropia ;p ale wiadomo szansa nie jest ogromna. Nie widzialem ostatnio zadnego serwera ktory mialby pupile, sam nie jestem w stanie ich dodac. Pracuje nad tym spamiącym Bledem Serwera od paru godzin, proboje znaleźć zrodlo problemu. Jak pisalem sa to Beta Testy, serwer jeszcze duzo się zmieni, wiec nie zniechecaj sie :) Zrobilem to po to aby właśnie dzięki takim komentarzom jak twój wyłapywać błedy i móc je naprawiac. Dziekuje, pozdrawiam i zapraszam na pelna wersje :)

Opublikowano

Grzybów z misji Brak, Wylosować w kole grzyby to tak jak trafić 99 w totka, niby easy ale CashShop Nie działa, Pupili brak, co równe 3 min Błąd servera ;/

Pograłem i dzięki Piona

Grzyby z misji sa zbedne :) Codziennie o godzinie 00:00 dostajesz ich 300, zostanie dodany rowniez ItemShop, grzybki z kola dropia ;p ale wiadomo szansa nie jest ogromna. Nie widzialem ostatnio zadnego serwera ktory mialby pupile, sam nie jestem w stanie ich dodac. Pracuje nad tym spamiącym Bledem Serwera od paru godzin, proboje znaleźć zrodlo problemu. Jak pisalem sa to Beta Testy, serwer jeszcze duzo się zmieni, wiec nie zniechecaj sie :) Zrobilem to po to aby właśnie dzięki takim komentarzom jak twój wyłapywać błedy i móc je naprawiac. Dziekuje, pozdrawiam i zapraszam na pelna wersje :)

hmmm..

OK niech będzie.

Kasa z misji się nie zgadza exp z misji się nie zgadza.

Wywal ten napis BETA TESTY : ON

Kasa i Exp sie zgadzaja, 1 misja po zalogowaniu i wejsciu do karczmy jest zbugowana, proboje zmienic obliczenia lecz dziala to a caly system, ale to tylko 1 misja, kazda kolejna na danej sesjii zalogowania dziala normalnie. Jesli jestes w gildi i np masz 100% expa u trenera to w karczmie pokazuje wartosc 0 a po ukonczeniu misji bierze ją x2 czyli zalozmy 10 000 PD < -- pokazuje a dostajesz 20 000 PD po ukonczeniu. Jak przeszkadza to moge go wywalic, chcialem zeby ludzie ktorzy graja wiedzieli ze i tak nastapi reset postaci.

Opublikowano

Mi nie działa stajnia, dodanie klaseru, sala chwały, wybranie misji, i co chwile wyskakuje beta test 

Wszystko musi dzialac, wejdz teraz, okolo 10 minut temu zmienialem troche w plikach i moglo ci sie nie ladowac.

Opublikowano

Nie polecam kolejny gotowiec na plikach Marcela z edytowanym kolorem przycisków.

Znalazlem pliki w internecie ktore zupelnie nie dzialaly, postanowilem ze wezme sie za nie i je naprawie, byly masy bledow ktore ponaprawialem, nie mozesz nazywac tego gotowcem, po 2 nie wiem kim jest Marcel.

Opublikowano

Nie polecam kolejny gotowiec na plikach Marcela z edytowanym kolorem przycisków.

Znalazlem pliki w internecie ktore zupelnie nie dzialaly, postanowilem ze wezme sie za nie i je naprawie, byly masy bledow ktore ponaprawialem, nie mozesz nazywac tego gotowcem, po 2 nie wiem kim jest Marcel.

Marcel jest osobą która stworzyła pliki udostępnione w internecie :)

No to wymień błędy które naprawiłeś bo z tego co widze jest pełno bugów.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie mowie ze ich nie ma, caly czas je naprawiam, juz ci wymieniam skoro prosisz:

1. Bug z expem i goldem w karczmie ( wyswietlalo bledne wartosci, aktualnie tylko na 1 misji po zalogowaniu, lecz rowniez to naprawiam)

2. Nie dzialal ranking, ani gildii ani graczy

3. Naprawilem sale rycerska, nie dalo sie jej ulepszac

4. Naprawilem rejestracje i logowanie, byly uszkodzone

5. Dodalem zmiane wygladu postaci ( Nie dzialala )

6. Poprawilem Arene, nie wyswietlalo postaci

7. Napisalem Dr Abawuwu, kompletnie nie dzialal

8. Poprawilem wojny gildii, nie byly widoczne postacie jak i zdobyty honor po wojnie

9. Naprawilem czat gildii

plus pare innych dupereli ktorych juz nie bede wymienial bo sa oczywiste, typu zrownowazenie zdobywanego expa, bledy w klaserze itp...

EDIT: Nie chwale sie ze pliki sa moje, ja je tylko obrabiam, poprawiam i ewentualnie dopisuje wlasne rzeczy na miare moich umiejetnosci, przy okazji uczac sie na tym.

Opublikowano

Nie mowie ze ich nie ma, caly czas je naprawiam, juz ci wymieniam skoro prosisz:

1. Bug z expem i goldem w karczmie ( wyswietlalo bledne wartosci, aktualnie tylko na 1 misji po zalogowaniu, lecz rowniez to naprawiam)

8. Poprawilem wojny gildii, nie byly widoczne postacie jak i zdobyty honor po wojnie

plus pare innych dupereli ktorych juz nie bede wymienial bo sa oczywiste, typu zrownowazenie zdobywanego expa, bledy w klaserze itp...

EDIT: Nie chwale sie ze pliki sa moje, ja je tylko obrabiam, poprawiam i ewentualnie dopisuje wlasne rzeczy na miare moich umiejetnosci, przy okazji uczac sie na tym.

1.Czyli nie naprawione.

2.Działał po prostu zainstalowałeś nie tę wersję php.

3.#krul

4.Nie były xD

5.Zmiana wyglądu również działała

6.Zła wersja php :/

7.Też działał, chyba korzystasz ze starych plików.

8.Next time zła wersja php :/

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

nie hejtuj

polecam bo to fajny serwer ;];]

Opublikowano

1.Czyli nie naprawione.

2.Działał po prostu zainstalowałeś nie tę wersję php.

3.#krul

4.Nie były xD

5.Zmiana wyglądu również działała

6.Zła wersja php :/

7.Też działał, chyba korzystasz ze starych plików.

8.Next time zła wersja php :/

Ehh... Nie jestem z tych co lubia sie klocic, tym bardziej z tych co maja kogos oklamywac, nie mam w tym zadnego celu... Wiem co zrobilem, nie wiem z jakiej wersji korzystalem, napisalem ci rzeczy ktore zrobilem, w czym problem? Nie jestem w stanie zrobic wlasnych plikow, korzystam z "gotowych" jak ty to nazwales, lecz staram sie je obrabiac, poprawiac i dodawac ( jak juz pisalem ) rzeczy na miare moich umiejetnosci w PHP....

Opublikowano

jutro wbije, szykujcie topke dla mie :D

gildia GROM bedzie na topie jak na starymserwie, pozdro Mafju xD

Opublikowano

troche do roboty jeszcze jest widze ;)

ale serwer bardzo dobrze sie zapowiada ;)

dobrze? pffff jak nawet nie wiedział w czym leży problem w rankingu gildii? ale powiem zainstaluj php 5.6 nie 7 :)

Opublikowano

dobrze? pffff jak nawet nie wiedział w czym leży problem w rankingu gildii? ale powiem zainstaluj php 5.6 nie 7 :)

nom, dobrze sie gralo ale do czasu ;d

Twoj jednak pozostaje najlepszy aktualnie :D

Opublikowano

Widze wysokie umiejetnosci bossie programowania php. Akurat ranking nie mial nic wspolnego z php :) Dla twojej informacji php jest 5.6. Ranking nie byl napisany na tej wersji plikow wiec musialem go zrobic sam. Serwer caly czas powstaje, a ty widze nie swiecisz zbyt duza inteligencja skoro uwazasz ze osoba ktora pierwszy raz bierze sie za serwer bedzie wszystko perfekcyjnie umiala, skoro jestes taki dobry czemu nie przeniesiesz serwera na najnowsza wersje i nie dokonczysz petow? Bo poki co to ja proboje dzialac na najnowszych plikach. Pozdrawiam szefie wylaczajacy swoj serwer tydzien po starcie :)

Opublikowano

ProMati14

Obrażając graczy jak wyżej na pewno nie uzyskasz większej liczby graczy :) Dodatkowo serwer nie działa "Pozdrawiam szefie wylaczajacy swoj serwer tydzien po starcie" :)

371007.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...