Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7.2][FreeBuild] McSmall

morgan1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2975614542649811445569.png

» IP serwera: s51.mineserv.eu:22026

» Wersja serwera: 1.7.2

» Typ serwera: FB Działki + surowcowa  

» Ilość slotów: 20

» Whitelista: Nie

» Autoryzacja: NoPremium

Nie ma tu i nie będzie płatnych usług dla graczy(chodzi o prawdziwe pieniądze)

Serwer tworze sam nie pisze własnych pluginów więc wykorzystuje gotowe z internetu

również nie jestem budowniczym i budować niestety w minecraft epickich budowli nie umie

Jednak chciałem stworzyć własny i mały serwer dla swobodnego grania

Serwer jest cały czas w budowie jednak nie zamierzam go zaśmiecać niepotrzebnymi budowlami

Serwer posiada działki tworzone przez admina koło spawnu (Nie przez plugin automatycznie)

Dodatkowo działki nie będą nadawane na stałe lecz każdy gracz może sobie działkę wynająć za pieniądze które może zarobić przez sprzedaż przedmiotów/bloków

Działki wypożyczane są na okres 7 dni (gdy zostanie 3 dni można przedłużyć o kolejne 7) ma to zapobiec posiadania działek przez graczy nieaktywnych (serwer wykorzystuje do tego Simple Region Market)

Tym rozwiązaniem przy swojej działce będziesz miał aktywnych sąsiadów a nie osoby które weszły na serwer na 5 min kupiły działkę i tyle ich było widać

Sklep:

65607654831699711669_thumb.jpg

Działki:

29741482076043975134_thumb.jpg

Sklep z jajkami zwierząt:

39592257480174493335_thumb.jpg

Wyjście ze spawnu (znajdującego się pod wioską):

06050886628870408484_thumb.jpg

4af

Opublikowano

Zaskocze cie mam  20 lat..

Paczki gotowej nie miałem ale pluginy z neta już tak (sam kompletowałem te które chciałem) nie pisze sam pluginów i napisałem o tym w pierwszym poście

A i skoro nie widzisz 4 ssów to przykro.

//edit

I napisałeś o tworzeniu serwera przez dziecko 12 letnie a sam masz 15 lat więc za dużej różnicy nie ma ....

4af

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...