Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Apocalipto. Gralibyście?

DarkusFD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Zagralibyście na serwerze gdzie na świecie jest ciężko przeżyć, a surowcem, który ciężko jest zdobyć jest drewno. Pomysł na serwer wpadł mi gdy oglądałem stare odcinki skyena.

Opublikowano

Był taki serwer DyrtCrafta. Wszystko fajnie, Skyen sam chciał nagrywać bo nabijał sobie ruch filmikami (= hajs). Strasznie trudna była gra. Wielkie kaniony, soulsand. bardzo mało drzew (pod koniec to administracja sama je dosadzała XDD) i trudne moby - np. elektryczny creeper, który zabijał na hita w prot 4 doprowadziły do tego, że ludzie bardzo łatwo umierali i nikogo nie było na serwerze. Nie mając ustalonej grupy, która mogłaby założyć gildię można było porzucić ten serwer. Było tylko kilka gildii - SKYEN, FEAR i kilka innych. Do tego był drop z rud (mieliśmy spigotowski antix-ray) doprowadził do tego, że i tak nikt nie chciał grać. Ostatecznie ludzie oglądali tylko jak gra Skyen na pustym serwerze :D Aczkolwiek serwer wspominam dobrze - do dzisiaj mam jego wszystkie pliki serwerowe i zwiedzam mapę :D Nie proście o share bo nie mam do niego pełnych praw autorskich.

A poza tym sądzę że Unia Europejska musi być zniszczona.

Q8eOMob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...