Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Cagroso.pl

Adonis6Xp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Upadnie czy nie upadnie ?

Witam co sądzicie o serwerze cagroso.pl

Moja opinia o serwerze jest taka :

- Serwer posiada małą liczbę graczy  z powodu ...

- ... z powodu chamskiej administracji

- Serwer jest typu hard to tego posiada drobne bugi

- Is serwera jest nie dostępny  a możliwość zakupu sm jest ( coś nie halo po co nam sm jak nie mamy je na co wydać ? )

- Jedyne co można dać na plus to wygląd graficzny strony ( która pewnie nie jest ich w pełni tylko ją dzierżawią ) 

A co wy sądzicie o serwerze jakie są wasze opinie  ?

Zapraszam do komentowania i hejtowania serwera  : )

Pozdrawiam

Opublikowano

serwer jest najlepszy jaki w ogóle jest na mpcforum i nie ma lepszego serwera ! taka jest moja opinia, jedyny taki serwer który nie posiada max lv nie wiadomo jaki i co najważniejsze nie posiada miecza dupy jak to jest na innych serwerach który bije milionpieńcetstodziewieńcet, szczerzę to mogę sobie zrobić navi i bije bojowym więcej i nie potrzeba jakichś mieczów z dupy.. co do jarajto, nie znam gościa także nic nie mogę powiedzieć jestem neutralny

z mojego punktu widzenia minusów serwer nie ma zbyt dużo jedynie co mi przeszkadza to to, że trochę mało osób gra i dodali bronie epickie i niebieską stal czy jak to tam ma... każdy powinien sobie sam ocenić, ja jestem fanatykiem serwerów z lat 2007-2010 i na żadnym nowym gównie z likanem nie będę nigdy grał,

pomijając cagroso dobra alternatywa to jeszcze wom2 który mimo to że posiada jakieś tam epiki, nowości i ten cały system alchemii nadal ma ten charakter klasyczny i mogę go jeszcze polecić.

Opublikowano

Zrozumcie ,że WSZYSTKIE SERWERY OPRÓCZ VESTERISA UPADNĄ jak wyjdzie Balmora , Pandora i serwer od PompaTeam.Nic nie jest wstanie utrzymać się ponieważ te trzy serwery zjedzą konkurencję.Ludzie gnoją fubu ale i tak idą na jego i bambuska serwery.To jest już po prostu marka wyrobiona ,o PompaTeam już nie wspomnę bo pod względem marketingu wygra wszystko ,a Pandora?Pandora nie potrzebuję reklamy bo już jest tak wielki hype na nią ,że masakra:P

d85312efd2f27.gif

Opublikowano

Zrozumcie ,że WSZYSTKIE SERWERY OPRÓCZ VESTERISA UPADNĄ jak wyjdzie Balmora , Pandora i serwer od PompaTeam.Nic nie jest wstanie utrzymać się ponieważ te trzy serwery zjedzą konkurencję.Ludzie gnoją fubu ale i tak idą na jego i bambuska serwery.To jest już po prostu marka wyrobiona ,o PompaTeam już nie wspomnę bo pod względem marketingu wygra wszystko ,a Pandora?Pandora nie potrzebuję reklamy bo już jest tak wielki hype na nią ,że masakra:P

co ty pierdolisz w ogole ? xD

edit

o balmora s3 slysze od 1.5 roku, a pewnie jak wyjdzie to bedzie tak jak z s2 :) z pandorą to k***a wystrzeliles.. A pompateam (co to w ogole jest?) pewnie tak jak z pompamt2. Więc proszę nie p********, jak się nie wie nic o prywatnych serwerach.

VsxuB58.png

Opublikowano

Padną ?? Balmora może ludzi zbierze a raczej na pewno jeśli to w tym roku ruszy, Pandora sypnie się jak każdy dotychczasowy jej rework bo będzie zwykłym gównem - już tyle razy "wskrzeszali" ten serwer i za kazdym razem było / jest to samo - gówno. Serwer od Pompa Teamu ?? Serio ?? Będzie syfem stulecia jeśli w ogóle się utrzyma tym bardziej jeśli faktycznie ta pizda Nitro ją robi. 

Co do Cagroso - moim zdaniem wypalil się już ten serwer. DO tego zachowania JarajTo ... Kiedyś był fajny. Teraz jest już antykiem na którym nie gra się już tak fajnie jak na początku, pomijając fakt iż wcale dużo ludzi tam nie siedzi. Na pewno drugi raz bym tam nie zagrał. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...