Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czas naprawy komputera Morele.net

SavonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

dzisiaj wysłałem kompa do Morele.net z powodu samoistnego wyłączenia się i mam pytanie - Czy ktoś tutaj wysyłał do nich kiedyś swój sprzęcior? Po ilu dniach powrócił do was? Tak z czystej ciekawości

Pozdrawiam

Opublikowano

Tyle ile zajmie im naprawa,  normalnie mogą spokojnie do 3 tygodni + tydzień na przesyłki jeśli jest u nich naprawiany, dodaj 4 tygodnie jesli serwis producenta. 

Zresztą problem masz spytać się samemu?  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Oczywiście nie jest to cały PC, ale podczas gdy sprzęt z morele mi się rozwalił, i miałem tą tzw "naprawę 3-dniową" (czy jakoś tak), to trwała mi ona 1 tydzień oraz 3 dni (w regulaminie mają, że trwa ona 1 tydzień, jeśli się nie mylę) :-) A mówiąc naprawa, to dla nich było to wymiana sprzętu na nowy.

Opublikowano

Kolejna osoba z pytaniem na forum która nawet nie raczy przeczytać gwarancji jaką posiada na sprzęt i wystawionej prze sprzedawcę. Tam wszystko dokładnie opisane a w razie czego serwis sam udzieli informacji WŁAŚCICIELOWI sprzętu . 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Jestem cały czas z nimi w kontakcie, karta jest w serwisie u producenta i narazie czekam na powiadomienie od dystrybutora. Mam nadzieję że będzie to wymiana karty na ten sam/nowszy model bo na naprawę to raczej już nie zdążą.

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Opublikowano

@up Powinni ci dać nowszą :q

Ja liczę, że do końca przyszłego tygodnia go naprawią, jak narazie od 2 dni zestaw oczekuje na diagnozę - w centrali

Opublikowano

Ja na twoim miejscu uzbroiłbym się w cierpliwość (jeśli masz gwarancje standard).

Dzisiaj właśnie dowiedziałem się że wymienili mi kartę :)

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Opublikowano

Cześć, chciałem tylko powiedzieć, że Komputer dotarł do mnie dzisiaj (zgłoszenie zrobiłem 09.14) więc po dobrych działaniach matematycznych, udało mi się ustalić, że zajęło im to 14 dni

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...