Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którę słuchawki lepsze do CS:GO

MesajahTHC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam zamiar zakupić nowe słuchawki pod CS:GO tak wiec chciałbym zapytać które z nich byłyby lepsze mam dwie swoje propozycje lecz jeśli macie jakieś inne opcje w porównywalnej cenie to jestem otwarty na inne propozycje

Moje propozycje:

http://www.mediaexpert.pl/sluchawki-z-mikrofonem/sluchawki-kingston-hyperx-cloud-core-czarny,id-611322?gclid=CLXX14SUns8CFcr2cgodjJgGUA&gclsrc=aw.ds&dclid=CMvW4ISUns8CFeZacgodne4CuQ

http://www.x-kom.pl/p/263478-sluchawki-przewodowe-steelseries-siberia-200-biale.html?gclid=CL-z5uqUns8CFYTacgodt8QFRg

Opublikowano

Z tych dwóch to 

HyperX Cloud I/Core - Grają V, średnia przestrzenność, bardzo wygodne

Moja propozycja

Superlux HMC631 - Grają równo, bardzo dobra przestrzeność, mało wygodne

1149730ee7ddaf7UVMV7ZB.gif

Opublikowano

Obecnie używam Hyperx Cloud Core i przyznam  nie mogę się do niczego przyczepić. Jak dobrze wiemy, jedną z podstawowych rzeczy w tej grze jest komfort ze względu na długie godziny gry. 
Wcześniej używałem SuperLux HD668B, jednak byłem zmuszony je zmienić właśnie ze wzgledu na wygode. Nie wytrzymywałem w nich 2h, juz po tym czasie zaczęły mi mocno gnieść uszy. Jednak nie mogłem się przyczepić do ich sceny oraz przestrzenności ponieważ była na całkiem przyzwoitym poziomie jak na słuchawki za 119 zł. 
Tak więc ja polecam Ci Hyper Cloud 1 / Core / 2. 
Na siberie i razery kraken pro nawet nie patrz - tanie przetworniki, a do tego niewygodne.

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Dopowiem jeszcze, że jeśli masz dużą głowę to możesz hyperxy mogą okazać się po prostu za małe. Sam nie brałem tego aspektu pod uwagę, a Hyperxy leżą u mnie na styk, są maksymalnie rozpięte.

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...