Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić żeby graczom pobierało tekstury,addony itp.

MocnyMorsik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz zrobić w warsztacie kolekcje wszystkich swoim addonów i podać ją na serwerze lub swoim kolegą w zależności do czego służy serwer. Druga opcja jest taka że gracze mają w opcjach wyłączone pobieranie całej zawartości serwera (ustawienia multiplayer)

Opublikowano

Możesz zrobić w warsztacie kolekcje wszystkich swoim addonów i podać ją na serwerze lub swoim kolegą w zależności do czego służy serwer. Druga opcja jest taka że gracze mają w opcjach wyłączone pobieranie całej zawartości serwera (ustawienia multiplayer)

A jak zrobię kolekcję to jak ją dodać na serwer?

Opublikowano

Ale masz serwer dedykowany czy stawiany za pomocą gry przy pomocy hamachi? Bo jeśli w grze to nie musisz jej dodawać na serwer, wystarczy że znajomi będą mieli pobrane te same addony a jeżeli dedykowany to nie wiem ponieważ nigdy nie kupiłem serwera GM.

Opublikowano

Na hostplay.pl

Ale masz serwer dedykowany czy stawiany za pomocą gry przy pomocy hamachi? Bo jeśli w grze to nie musisz jej dodawać na serwer, wystarczy że znajomi będą mieli pobrane te same addony a jeżeli dedykowany to nie wiem ponieważ nigdy nie kupiłem serwera GM.

Na hostplay.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...