Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zcc

TheMilek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zxc

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Opublikowano

Oby dwie strony nie są twojego autorstwa, co najwyżej zmieniłeś styl i tyle :f Więcej dziur w takiej stronie niż w serze szwajcarskim.

Oraz nawet nie wiesz co sprzedajesz :g

Opublikowano

Oby dwie strony nie są twojego autorstwa, co najwyżej zmieniłeś styl i tyle :f Więcej dziur w takiej stronie niż w serze szwajcarskim.

Oraz nawet nie wiesz co sprzedajesz :g

Widzę że jesteś dość pewien swojego zdania .

Lecz muszę cię zasmucić .

Wiem co sprzedaje i co zrobiłem 

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Opublikowano

Również mogę Cie zasmucić, że osobiście znam Andrae autora tych skryptów, odzyskam komputer to udostępnię screeny rozmowy + te pliki (jego autorstwa) są plikami csgopolygon :] + jeśli wciąż jesteś tak pewny to handel poza giełdą jest zabroniony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...