Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niska wydajność w BF4

Andrzej_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu mam bfa4 i co chwile są jakieś ściny. Nawet na niskich ustawieniach. Na przykład jak stoję to postać sie troche rusza. Oprócz tego są lagi i zacięcia na jakieś 10sek. W czym problem może tkwić?? Mój komputer jest dobry więc powinien iść.

Specyfikacje kompa:

Windows 7 64bit

Procesor amd phenom x4 9550

Grafika radeon hd 6770

7 gb ram ddr2

Opublikowano

Witaj . Lagi lagami trzeba zmienić serwer . Procesory amd nie sa tak wydajne jak procesory intela i dlatego mogą być ściny . Zmieniałeś ustawienia graficzne ? Ustaw na low . Zaktualizuj sterowniki karty graficznej . 

Też miałem konstrukcje na amd . Wymieniłem na intela gdyż w tej samej cenie jest x razy wydajniejszy :)

BUM

Opublikowano

Witaj . Lagi lagami trzeba zmienić serwer . Procesory amd nie sa tak wydajne jak procesory intela i dlatego mogą być ściny . Zmieniałeś ustawienia graficzne ? Ustaw na low . Zaktualizuj sterowniki karty graficznej . 

Też miałem konstrukcje na amd . Wymieniłem na intela gdyż w tej samej cenie jest x razy wydajniejszy :)

Po pierwsze- pisał, że ma na low xD

Po drugie także mam Phenoma i nie jest źle, ale jeżeli ktoś jest tylko intel>amd to ok

Ogólnie to PC nie masz piękny. Jeżeli masz takie lagi od jakiegoś czasu, to może zainstalowałeś jakąś rzecz o której nie wiesz i zżera ci zasoby. Problem serwera, albo problem twojego internetu. Sprawdź czy w innych grach, gdzie internet jest potrzebny też tak jest.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...