Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy darmowe gemy z reklam działają?

lolzown123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja robilem na polskim ip i dostalem za 5 ankiet 30 gemsów :)

Jak za darmo to nawet okay

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Tez robilem na polskim ale to bardzo malo, probowalem zmienic ip na USA i niby reklamy mi wyskoczyly amerykanskie po 100gemow+ za ankiete, ale jak klikniesz w nia wtedy strona wykrywa, ze zmieniales ip i nie wiem jak to obejsc ;/ 

Opublikowano

Pod żadnym pozorem nie zmieniajcie sobie IP na Super Rewards. Ja sobie zmieniłem VPN'em i teraz mam blokadę konta. Co prawda piszę do nich po 3 maile dziennie i pewnie mi je odblokują ale oszczędźcie sobie czasu na zmiane IP.

Opublikowano

Brednie, jak umie się zmienić IP to niczego nie wyłapią i nie zablokują wam konta. Żeby mieć te gemy, musisz zmienić IP na amerykańskie, eng.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Brednie, jak umie się zmienić IP to niczego nie wyłapią i nie zablokują wam konta. Żeby mieć te gemy, musisz zmienić IP na amerykańskie, eng.

Oczywiście, że brednie ;) Mówię tak tylko, żeby chłopak sobie nie zarobił tych paru gemów na Odyseję bo przecież trzeba za nie płacić... Skorzystałem tylko raz z VPN'a i kliknąłem w jedną ofertę na IP z US. Na następny dzień miałem blokadę na Super Rewards.

Szkoda bo na Polskim ip jest cale gowno, wiem tyle, ze jest sposb z sms czy tam pinem ale nie ogarniam tego. Wie ktos cos na ten temat ?

Z sms jest sposób ale nie  zawsze działa. Musisz robić screena krok po kroku. Np. wprowadziłeś numer na stronę - robisz screen. Dostałeś kod na telefon - robisz zrzut ekranu na telefonie itp. Oczywiście kochany support SR nie popatrzy nawet na te screeny bo miałem tak parę razy, że zrobiłem wszystko o co prosił reklamodawca np. "wprowadź nr. telefonu i potwierdź przesłany pin" a tak czy siak wysłali mi wiadomość, że jest za mało dowodów. Ale jak posiadasz umiejętności pisania listów po angielsku to 3 listy wystarczą do przyznania Ci gemów. Tak, za każdym razem pisałem mini rozprawkę, uwzględniając wszystko co zrobiłem. Tak dorobiłem się 1,100 gemów dopóki nie zachciało mi się grzebać z VPN'em i dostałem bana i nadal walczę o odbanowanie ;)

Btw. masz Pan dowód, że zmiana IP na Super Rewards nie jest najlepszym pomysłem ;) https://hostr.co/6HaFe1VIdUwl

Poza tym  na amerykańskich ofertach też nie ma koksów. Jest praktycznie to samo albo trzeba mieć kartę kredytową ;) Jedynie gdzie można się fajnie dorobić to IP niemieckie bo tam za te ankiety z sms'ami dostajesz po 500-600 gemów ale trzeba mieć niemiecki numer telefonu więc też odpada ;) Polecam uczciwie posiedzieć na SR i popisać odwołania niż mieć blokadę konta :)

Tu masz przykład odwołania:

Hello!
I am writing to you because I did not receive a reward for completing your ads. To win gems you have to "Enter your phone number and confirm by entering the PIN code to earn Gems. Subscription fees will apply." and I did everything that was required. I entered my phone number, I received a PIN on the phone, I introduced it on the website and I activated the service on my phone. As proof I sending screenshots of the computer and the phone, which you can see exactly that apply to the recommendations of the advertiser.
Please accept my application requests.
  Sincerely XYZ

( Zaraz znajdzie się  jakiś użytkownik po filologii angielskiej i wywali  mi ile błędów popełniłem pisząc ten list ale szczerze, wali mnie to ;) )
Opublikowano

Ale  co Ci działa? Super Rewards jest zabezpieczone przed VPN'em i wywala komunikat, że jesteś z nim połączony. Robisz te ankiety czy inne badziewie po IP ze Stanów?

Opublikowano

Oczywiście, że pobiera. Zaraz walnę tut'a   :D

Jak sobie radzić z Super Rewards?

1. Kupujemy dowolny starter z Play, Orange czy innej sieci.

2. Nie doładowujemy konta, najlepiej jak posiadamy aż 0,00 zł na swoim jakże cennym koncie.

3. Wchodzimy na zakładkę Super Rewards --> Wybieramy ankietkę w której proszą nas o wysłanie SMS i potwierdzenie kodu PIN.

4. Klikamy w ankietkę a ankietka przekierowuje nas do strony reklamodawcy, która zawalona jest gówno-reklamami itp. 

5. Wprowadzamy nasz numer telefonu (hehe nie nasz tylko ten nowy ze startera bo stracimy duuużo pieniążków) i robimy screen

Tak podałem wam właśnie śmieciowy numer telefonu ;)

6. Gdy przyjdzie nam SMS zwrotny, wpisujemy PIN na stronie. TEŻ ROBIMY SCREEN JAK JA PONIŻEJ.

7. No i jak reklamodawca jest fajny to wam podziękuje i tego też screen robicie. Ale czasem jest tak jak poniżej

Niestety tutaj już chcą żebyśmy wykonali następne śmieciowe gówienko. Ale robimy tego screen i wszystkie inne dodajemy do odwołania.

8. Piszemy odwołanie zamieszczając tam wszystkie screeny jakie wykonaliśmy.

PS. Aby nie płacić tudzież nie nawalić rachunku mamie lub tacie to w każdym SMS'ie od reklamodawcy  jest instrukcja jak wyłączyć usługę, którą aktywowaliśmy.

PS2. Zazwyczaj jest to wysłanie DARMOWEGO SMS'a o treści np. STOP GÓWNO-USŁUGA na nr. 70933 więc tak pozbywamy się wszelkich kosztów. 

PS3. Sposób działa w 90% przypadków.

PS4. PAMIĘTAJ ABY WYŁĄCZYĆ KAŻDĄ USŁUGĘ JAKĄ AKTYWUJESZ A NIE TYLKO JEDNĄ.

PS5. Chce mi się jeść.

Pozdrawiam i myślę, że tym krótkim tutorialem zdobyłem honor i sławę na forum jak i rangę root'a i admina w jednym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...