Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabrane LP za wygraną

Mariaan33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dnia 18.09 zakwalifikowałem się do serii do B1, nie grałem od tamtego czasu żadnych rankedów. Dziś wbiłem, odpaliłem rankedzika no i wygrana. Ja chętny grać patrzę a tu mi wyświetla, że mam 87 lp i nie mam żadnej serii. Wbijam za 15 minut, nagle jestem w serii, ale żadnych wygranych nie mam. Co to k***a ma być?!?! Pisać do supportu?

Opublikowano

To tak, ogolnie serie sa troszke zbugowane ostatnimi czasy. Gdy jestes w serii i przegrasz jeden mecz, to masz teoretycznie 0/1 w serii, ale masz juz odjete punkty kiedy wejdziesz w profil, kiedy zrobisz 1:1 to prawdopodobnie lpki wracaja ci do stowki a pozniej jesli wygrasz to wygrywasz serie lub przegrywasz i startujesz z wieksza iloscia punktow niz bys startowal przy dwoch lose. U ciebie musial byc po prostu bug ktory pokazywal, ze masz 87 pkt. Wbijes, wygrales, ale pozniej co zrobiles? Skad wiesz, ze jestes w serii i nie masz winow? Musisz zagrac mecz, powinienes skonczyc serie po kolejnym win. (rozwaz tez opcje, ze ktos Ci na konto wbil i z serii wyszedl)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

To tak, ogolnie serie sa troszke zbugowane ostatnimi czasy. Gdy jestes w serii i przegrasz jeden mecz, to masz teoretycznie 0/1 w serii, ale masz juz odjete punkty kiedy wejdziesz w profil, kiedy zrobisz 1:1 to prawdopodobnie lpki wracaja ci do stowki a pozniej jesli wygrasz to wygrywasz serie lub przegrywasz i startujesz z wieksza iloscia punktow niz bys startowal przy dwoch lose. U ciebie musial byc po prostu bug ktory pokazywal, ze masz 87 pkt. Wbijes, wygrales, ale pozniej co zrobiles? Skad wiesz, ze jestes w serii i nie masz winow? Musisz zagrac mecz, powinienes skonczyc serie po kolejnym win. (rozwaz tez opcje, ze ktos Ci na konto wbil i z serii wyszedl)

Od długiego czasu tak jest (jak nie od zawsze)  :) Nie nazwałbym tego bugiem, tylko zwykłym systemem.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Jak gram w tą gre 3 sezony tak zawsze tak było że w przypadku przegranej w serii pokazywało ile masz teoretycznie lp, bo seria nie wyrzuca cię z rankingu, dalej jesteś na drabince.

Error 504 Ray ID: 2d3728ee114d2b1b • 2016-08-16 19:06:48 UTC

Gateway time-out

Opublikowano

Od długiego czasu tak jest (jak nie od zawsze)  :) Nie nazwałbym tego bugiem, tylko zwykłym systemem.

Kiedys tak nie bylo, dlatego uwazam to za bug. Nie powinno tak odejmowac punktow gdy jestes w serii, powinno cie normalnie przydzielac jak kiedys do X pkt po stracie serii

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Kiedys tak nie bylo, dlatego uwazam to za bug. Nie powinno tak odejmowac punktow gdy jestes w serii, powinno cie normalnie przydzielac jak kiedys do X pkt po stracie serii

Gram w Ligę od 1 sezonu i nie przypominam sobie, aby coś było inaczej. Może to działa na zasadzie starego Summoner's Rift, które pamiętam jak przez mgłę. Co nie zmienia faktu, iż było to bardzo dawno temu, a nie "ostatnimi czasy".

Co do bugu:

Następnym razem polecam zaopatrzyć się w dawkę jakichś informacji.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Gram w Ligę od 1 sezonu i nie przypominam sobie, aby coś było inaczej. Może to działa na zasadzie starego Summoner's Rift, które pamiętam jak przez mgłę. Co nie zmienia faktu, iż było to bardzo dawno temu, a nie "ostatnimi czasy".

Co do bugu:

Następnym razem polecam zaopatrzyć się w dawkę jakichś informacji.

Ja wiem, ze tak to teraz dziala, po prostu w moim mniemaniu uznaje to za 'bug' bo kiedys tak nie bylo i jestem tego prawie 100% pewny

Albicoolvod->Katatuki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...