Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

800PP play na standardzie INSANE!

HarryPotter:*xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zasrany żółtek ;-;, rafis pls kick him

ciekawe czy megumin spróbuje go ścignąć, albo vaxei w końcu spełni swoją obietnice wbicia #1 na ragu xD

Error 504 Ray ID: 2d3728ee114d2b1b • 2016-08-16 19:06:48 UTC

Gateway time-out

Opublikowano

zasrany żółtek ;-;, rafis pls kick him

ciekawe czy megumin spróbuje go ścignąć, albo vaxei w końcu spełni swoją obietnice wbicia #1 na ragu xD

Akatsuki HDDT by Vaxei incoming, a co do rafisa, to coraz trudniej będzie mu ścigać cookiego, chyba że zacznie grać HR.

AngeL progress zrobił ogromny, oby śmigał jak do tej pory.

A co do 800pp, to... nawet nie znam przymiotników żeby to opisać.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

angelssim to też maszyna, ogólnie top 3 jest wyrównane ale rafis bedzie musiał ar11 grac, albo jakies high combo mapy xD

czekam na powróc snowwhite, ale chyba sie nie doczekam 

ae1d1005fe.png

Opublikowano

angelssim to też maszyna, ogólnie top 3 jest wyrównane ale rafis bedzie musiał ar11 grac, albo jakies high combo mapy xD

czekam na powróc snowwhite, ale chyba sie nie doczekam 

Ewentualnie liczyć że cookiezi znowu wkurwi australijskiego brzydala i ten go znowu zbanuje w pizdu, bo już raz się #1 zbyt woził ciastek

Gateway time-out

Opublikowano

a to nie było tak że on chciał bana bo był uzależniony od kółek, ale nie mógł go ppy bez powodu zbanowac i zczitował masterpiece? 

na super grupce na osu chyba coś tak mówili bo to znawcy xD

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Z tego co ja wiem, to był uzależniony, ale miał jakąś infekcję oka czy coś takiego i zczitował właśnie, żeby przestać grać, czy coś w tym stylu :v
A co do playu... nawet nie wiem co powiedzieć. Co tu się stało to ja nie wiem.

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Z tego co ja słyszałem to miał problemy z okiem, grając w osu odwadniał sobie oko kompletnie i przez to nie mógł podobno płakać. Nie wiem ile w tym prawdy, ale to chyba najbardziej prawdopodobna wersja. 

Ja mam szczerą nadzieje, że Angel przejmie top1, bo na to zasługuje. Ciekawie będzie jak hvick wróci do gry.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

^ i dlatego Shige już nie gra AR11 bo strasznie psuje wzrok.. tak się zastanawiam, bo rafis zaczął nosić okulary. Pewnie AR11 wychodzi xD

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Brzydal mu będzie płacił rente inwalidzką dolarami australijskimi 

Gateway time-out

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...