Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota do zbierania odłamków na Metin2.pl

Iwanek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie prosiłbym o info skąd to wziąć jak to działa ogólnie wszystko na ten temat jak to zrobić, dziękuję z góry ;)

Opublikowano

Jak w temacie prosiłbym o info skąd to wziąć jak to działa ogólnie wszystko na ten temat jak to zrobić, dziękuję z góry ;)

do zbierania wystarczy ci zwykły pickup albo tasker 

/niereg. sygna

Opublikowano

Jest możliwe, że ktoś mi zmienił nazwę tematu o.O ?  Napisałem Szukam bota do robienia odłamków energii na metin2PL

nawet na końcu nie napisałem Metin2.pl   tylko metin2PL.  To jakiś żart czy co ? T_T

Tak więc chodzi mi o takiego bota co sam chodzi do handlarza bronią kupuje ukąszenia kota i później do alchemika przetapiać w tą i z powrotem.

Wiem, że takie coś jest bo widziałem w grze. Proszę o wszelkie informacje na ten temat. ;)

Opublikowano

Jest możliwe, że ktoś mi zmienił nazwę tematu o.O ?  Napisałem Szukam bota do robienia odłamków energii na metin2PL

nawet na końcu nie napisałem Metin2.pl   tylko metin2PL.  To jakiś żart czy co ? T_T

Tak więc chodzi mi o takiego bota co sam chodzi do handlarza bronią kupuje ukąszenia kota i później do alchemika przetapiać w tą i z powrotem.

Wiem, że takie coś jest bo widziałem w grze. Proszę o wszelkie informacje na ten temat. ;)

Możliwe że zmienił ktoś nazwę tematu bo pytałeś właśnie o energy bot'a a wyszło teraz że pytasz o bota do zbierania odłamków :D Jedynie na tą chwilę z tego co mi wiadomo m2bob premium bo tak to jest energy bot ale na privy :/

@Edit

Jeszcze w m2k mod była taka funkcja ale sprawdź sam czy Tobie działa bo mi np już nie działa wogule m2k mod (nie jest juz od około 2 miesięcy aktualizowany)

55mddg.jpg

Opublikowano

o co chodzi wpisac id mozesz wytlumaczyc jak wszystko zrobic aby dzial

Up wyżej nie ogarnął bo napisał ci id do tepania się w dane miejsce,ale kupywac bys musiał sam.wiec nie ogarniam,ale reasumujac,m2bob iwyłącznie posiada taka opcje. Lub tasker nawet dobrze sobie z tym radzi albo popatrz te energy boty jak to napisał  ZaHON.Bo teraz to idziesz na lenistwo bo nawet nie sprawdzileś.

/niereg. sygna

Opublikowano

Nigdy nie używałem hacków i nie mam pojecia o co chodzi dlatego proszę o wytlumaczenie widziałem taka postać w grze na PL co biegał od handlarza bronią i do alchemika w niecałe 10 sekund i tak przerabiał na odłamki energii pytam bo fajnie mieć coś takiego dobry zarobek może być, a wiem alelaska, że się znasz bo dużo tu się w dziale udzielasz możesz pomóc ? jak ci się nie chce to zrozumiem.

Sprawdziłem to co Zahon napisał i tam jest filmik i on robi imaczej tak w ogóle powoli a tego co w grze widziałem to w mgnięciu oka wszystko ogarniał może to ten m2bob, ale na tym to kompletnie się nie znam

Opublikowano

Nigdy nie używałem hacków i nie mam pojecia o co chodzi dlatego proszę o wytlumaczenie widziałem taka postać w grze na PL co biegał od handlarza bronią i do alchemika w niecałe 10 sekund i tak przerabiał na odłamki energii pytam bo fajnie mieć coś takiego dobry zarobek może być, a wiem alelaska, że się znasz bo dużo tu się w dziale udzielasz możesz pomóc ? jak ci się nie chce to zrozumiem.

Sprawdziłem to co Zahon napisał i tam jest filmik i on robi imaczej tak w ogóle powoli a tego co w grze widziałem to w mgnięciu oka wszystko ogarniał może to ten m2bob, ale na tym to kompletnie się nie znam

bo masz włączone sh i wh.Miałes sprawdzić czity,a nie filmiki....

/niereg. sygna

Opublikowano

Toć mówie Ci że na tą chwile m2bob premium posiada taką funkcje, na epvp jest energybot ale na privy.

55mddg.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...