Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich piszę do was ponieważ szukam od kilku tygodni po różnych forach rzeczy, która mnie interesuje :) Rzecz biorąc gram na tibi ots z klientem 10.96 nazwę serwera pominę. Chodzi mi o to że, kilka tygodni temu Hiszpan wszedł na ots i zaczął kopiować itemy (Tak wiem nie możliwe sam kopiowałem wiec proszę nie pisać, że nie możliwe :) ) Pisałem do niego lecz po 2 tygodniach starania co się dowiedziałem że nie robi tego programem :). Coś jest takiego w tibi (w mapie) ,że crashuje serwer (Czyli wyrzuca wszystkich z gry na kilka sekund). Próbowałem atakować serwer Ddos lecz nie do końca mi to wychodziło. Zmierzam jedynie do tego, co bym musiał zrobić aby z crashowac serwer ? Serwer ma w sobie kilka bugów (Dokładnie nie wiem jakich). I jedynie co mi pisał że nie powie mi jak to robi ponieważ za dużo w to włożył swoich starań, pisał mi że szukał z 5lat tego (ja mu tam nie wierze). Wiec powtórzę się co muszę zrobić aby z craschować serwer? 

Jeżeli nie chcesz pisać o tym, żeby wszyscy sie nie dowiedzieli napisz mi na pw lub na Gg: 60131330

Za pomoc z góry DZIĘKUJE !!!!!!!!!

Dodam jeszcze zdj z crasha wylogowuje postać i pokazuje się okno z ponownym połączeniem czyli ots chyba nie pada tylko nie wyrabia nie wiem sam :) post-841520-0-53721400-1474334819_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...