Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o Lvlup.pro?

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

support jest tak c*****y ze brak mi słów kupiłem vpsa na miesiąc a na same dane do Proxmox czekalem prawie 3tyg, gorzej niż na mintshost xDDD

To już Mintshost nie jest tak tragiczny :-D

Co do owego hostingu również popieram przedmówcę. Słaby support, dane nie dochodzą w czasie. Raz dostałem dane jednakże VPS nie działał i procedura samego "wznawiania" trwała tydzień.

Jako serwer VPS - pod nie wiem, testowanie, pracę - OK

Jako serwer dedykowany pod grę, WWW - NIE

9H6xQYc.png

Opublikowano

Nie przypominam sobie aby ktoś czekał na dane do VPS 3tyg. Przynajmniej nikt mi tego nie zgłaszał.

Możecie to potwierdzić np. screenem z ticketa? Póki co to czysta spekulacja i wręcz brzmi jak antyreklama konkurencji.

Jedyny przypadek jaki pamiętam to jeden z klientów zamówił serwer używając jeszcze starego maila w panelu i musiał poczekać na zmianę maila ok. 24h gdyż tyle wynosi mniej więcej czas odpowiedzi.

W tym przypadku musiał tą dobę poczekać gdyż dane do VPS idą na maila a nie miał dostępu do starego maila.

Opublikowano

Co do samego hostingu to polecam, aczkolwiek były ostatnio drobne problemy z siecią. Poniżej wymienię wszystkie za i przeciw na temat hostingu jakim jest lvlup.pro:

+ Niski ping

+ Przystępne ceny

+ Dobra filtracja(ovh game)

+ Szybki support

- Na dzień dzisiejszy nie zauważyłem ;)

Jak najbardziej polecam hosting lvlup.pro

Opublikowano

Również nie rozumiem tej fali hejtu. IMHO lvlup.pro to obecnie najlepszy hosting w stosunku cena/jakość, a z lepszym supportem dotychczas nie spotkałem się nigdzie, czego żywym przykładem jest np. to, że sam właściciel hostingu napisał w tym temacie, aby wyjaśnić sprawę :)

Do OP - warto. Bierz i się nie zastanawiaj. Gwarantuję Ci, że będziesz zadowolony :)

Opublikowano

Cały hosting Lvlup.pro mogę z czystym sumieniem polecić...... A te hejty są raczej bezpodstawne i nie brał bym je poważnie :)

Opublikowano

Dajcie se spokoj idioci. Prawda jest taka jak o minthost, nigdy z nimi problemu nie mialem i zawsze wszystko dzialalo, jak ktos pisze ze minthost jest c*****y to sam jest c*****y :)

Opublikowano

Dajcie se spokoj idioci. Prawda jest taka jak o minthost, nigdy z nimi problemu nie mialem i zawsze wszystko dzialalo, jak ktos pisze ze minthost jest c*****y to sam jest c*****y :)

Akurat z mintshostem też wyśmiewam ludzi bo jestem u nich ponad rok.. miałem dziesiątki vpsów, dedyka i kilka serwerów www i przeważnie bez problemowo. Jednego razu vps spóźnił mi się o kilka dni to dostałem od nich przeprosiny i dali mi tam kilka dni więcej. : >

Co do samego hostingu to polecam, aczkolwiek były ostatnio drobne problemy z siecią. Poniżej wymienię wszystkie za i przeciw na temat hostingu jakim jest lvlup.pro:

+ Niski ping

+ Przystępne ceny

+ Szybki support

- Na dzień dzisiejszy nie zauważyłem ;)

Również nie rozumiem tej fali hejtu. IMHO lvlup.pro to obecnie najlepszy hosting w stosunku cena/jakość, a z lepszym supportem dotychczas nie spotkałem się nigdzie, czego żywym przykładem jest np. to, że sam właściciel hostingu napisał w tym temacie, aby wyjaśnić sprawę :)

Do OP - warto. Bierz i się nie zastanawiaj. Gwarantuję Ci, że będziesz zadowolony :)

Długo korzystacie z tego hostingu? ;)

Opublikowano

Osobiscie okolo 4/5 mies 

Więc spróbuje jeśli nadarzy się okazja ;)

Dzięki za wypowiedzi i temat w sumie do zamknięcia. xD

Opublikowano

Swój pierwszy serwer kupiłem na lvlupie chyba ponad 2 lata temu. Przedłużałem chyba 2 albo 3 razy (sam już nie pamiętam :P), bo odpowiadały mi znacznie niższe ceny, niż na np. craftserve przy jednocześnie wciąż bardzo niskiej awaryjności. Jeżeli już miałem jakiś problem to pisałem ticketa i zawsze szybko otrzymywałem odpowiedź. Ale zerkając na forum hostingu widać przypadki, gdzie autorzy tematów narzekają, że coś im nie działa, wjeżdżając na hosting, a potem zapytani, czy napisali ticketa nie wiedzą o co chodzi. Tak postrzegam niektórych skarżących się :D

Potem różnie - jak przychodziły mi fazy na Minecrafta to brałem serwer na lvlupie z jeszcze jednego powodu - można wykupić go nawet na tak krótki okres jak tydzień! Super sprawa, aby na chwilę się oderwać od szkoły/roboty/innych gier i popykać w survivala :D

Żeby nie było - serwery zamawiałem również na innych hostingach, m.in. craftserve (tutaj przeszkadzała mi wysoka cena), czy fiberhost (no comment...)

Dajcie se spokoj idioci. Prawda jest taka jak o minthost, nigdy z nimi problemu nie mialem i zawsze wszystko dzialalo, jak ktos pisze ze minthost jest c*****y to sam jest c*****y  :)

Akurat z mintshostem też wyśmiewam ludzi bo jestem u nich ponad rok.. miałem dziesiątki vpsów, dedyka i kilka serwerów www i przeważnie bez problemowo. Jednego razu vps spóźnił mi się o kilka dni to dostałem od nich przeprosiny i dali mi tam kilka dni więcej. : >

+ Niski ping
+ Przystępne ceny
+ Szybki support

- Na dzień dzisiejszy nie zauważyłem  ;)

Również nie rozumiem tej fali hejtu. IMHO lvlup.pro to obecnie najlepszy hosting w stosunku cena/jakość, a z lepszym supportem dotychczas nie spotkałem się nigdzie, czego żywym przykładem jest np. to, że sam właściciel hostingu napisał w tym temacie, aby wyjaśnić sprawę  :)

Do OP - warto. Bierz i się nie zastanawiaj. Gwarantuję Ci, że będziesz zadowolony  :)

Dajcie se spokoj idioci. Prawda jest taka jak o minthost, nigdy z nimi problemu nie mialem i zawsze wszystko dzialalo, jak ktos pisze ze minthost jest c*****y to sam jest c*****y  :)

Długo korzystacie z tego hostingu?  ;)

Swój pierwszy serwer kupiłem na lvlupie chyba ponad 2 lata temu. Przedłużałem chyba 2 albo 3 razy (sam już nie pamiętam :P), bo odpowiadały mi znacznie niższe ceny, niż na np. craftserve przy jednocześnie wciąż bardzo niskiej awaryjności. Jeżeli już miałem jakiś problem to pisałem ticketa i zawsze szybko otrzymywałem odpowiedź. Ale zerkając na forum hostingu widać przypadki, gdzie autorzy tematów narzekają, że coś im nie działa, wjeżdżając na hosting, a potem zapytani, czy napisali ticketa nie wiedzą o co chodzi. Tak postrzegam niektórych skarżących się :D

Potem różnie - jak przychodziły mi fazy na Minecrafta to brałem serwer na lvlupie z jeszcze jednego powodu - można wykupić go nawet na tak krótki okres jak tydzień! Super sprawa, aby na chwilę się oderwać od szkoły/roboty/innych gier i popykać w survivala :D

Żeby nie było - serwery zamawiałem również na innych hostingach, m.in. craftserve (tutaj przeszkadzała mi wysoka cena), czy fiberhost (no comment... "szkoda strzępić ryja").

Obecnie z usług hostingu korzystam nieprzerwanie od ponad pół roku, jednak teraz już na troszkę innych zasadach, niż zazwyczaj ;)

+ Niski ping
+ Przystępne ceny
+ Szybki support

- Na dzień dzisiejszy nie zauważyłem  ;)

Również nie rozumiem tej fali hejtu. IMHO lvlup.pro to obecnie najlepszy hosting w stosunku cena/jakość, a z lepszym supportem dotychczas nie spotkałem się nigdzie, czego żywym przykładem jest np. to, że sam właściciel hostingu napisał w tym temacie, aby wyjaśnić sprawę  :)

Do OP - warto. Bierz i się nie zastanawiaj. Gwarantuję Ci, że będziesz zadowolony  :)

Długo korzystacie z tego hostingu?  ;)

Żeby nie było - serwery zamawiałem również na innych hostingach, m.in. craftserve (tutaj przeszkadzała mi wysoka cena), czy fiberhost (no comment...)

Opublikowano

lvlup.pro to moim zdaniem najlepszy hosting jaki znajdziemy na Polskim rynku. Kiedyś zdarzało się przy serwerach VPS OpenVZ 16GB, że wieczorem był overload. Od jakiegoś czasu nie ma takiej konfiguracji i nie mogę powiedzieć nic złego na temat tego hostingu. Mam tam 2 VPS KVM i 1 OpenVZ i z żadnym z nich nie było problemów. Jeżeli chodzi o niedostępność VPS - tak, w wakacje trzeba było naprawdę na nie polować bo rozchodziły się jak ciepłe bułeczki. Wiadomo, więcej wolnego czasu, więcej klientów z pomysłami jak wykorzystać takie serwery. Na problemy w ticketach odpowiedź otrzymuję w czasie do 24h, gdy są oznaczone priorytetem niskim i dotyczą pobocznych spraw. Więc myślę, że jest to dość szybko jak na taki typ zgłoszeń. Zazwyczaj wysyłam ticket wieczorem 20-23 a odpowiedź otrzymuję około godziny 15. (Niektórzy lubią pospać? :D) Co do czasu otrzymywania danych do serwera, do mnie dochodzą praktycznie natychmiastowo. (onet)

Jeżeli miałbym wybrać VPS SSD ovh, a lvlup OpenVZ wybrałbym lvlup. Miałem 2 VPS SSD w ovh i na obu co jakiś czas występował problem z 100% steal CPU.

Opublikowano

Polecam hosting lvlup.pro, jest to jeden z lepszych hostingów. Korzystam z niego juz prawie 2 lata i nie zawiodłem się na nim.

Opublikowano

support jest tak c*****y ze brak mi słów kupiłem vpsa na miesiąc a na same dane do Proxmox czekalem prawie 3tyg, gorzej niż na mintshost xDDD

no chyba cie pojebało 

między mintshostem a lvlupem nie ma porównania

to tak jakby porównać vesterisa z cortiumem

jedno topowe a drugie najgorsze

pod hosting www polecam serdecznie

Pan Michał, właściciel, jest bardzo miłym człowiekiem i można się z nim dogadać

Opublikowano

Dziwicie się, że czasami nie otrzymujecie odpowiedzi od supportu po paru minutach nie ma co się dziwić skoro pan Michał sam odpowiada na wszelkie tickety serwera kvm używam prawie 4 miesiące i jest zadowolony z wyboru bardzo niski ping stabilność i bardzo miły support do tego dodać niską cenę jeden z najlepszych, jeżeli chodzi o stosunek ceny do jakości.

Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec 

Opublikowano

sorki że dopiero teraz pisze, ale jakbyś chciał wykupić to przeczytaj regulamin xD zainstalowalem sinusbota i zablokowali mi serwer bo piracka licka była xD wszędzie nie blokują ale tam akurat sprawdzają :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...