Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Manadia

Rozkrecony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat do zamknięcia

Prezentacja w pełni uzupełniona i po sklejeniu wraz z całą zawartością bonusów itp. Zostanie dodana z powrotem już bez tła, co w zapowiedzi nie robi wielkiej różnicy.

Opublikowano

Nic ciekawego i nie ma byc sklepu offine ? nie kur wa bede miał komp wlaczony 24/7 aby coś zeszlo szok

Serwer robiony jest przez wyjadacza tej gry, nigdy nie płakałem przez 3/4 żywota Globala kiedy musiałem wystawić sklepik. 

W czym ty widzisz problem, poza tym nic ciekawego nie widzisz? Nie wydaje ci się ciekawe chociażby nawet dungeony, nowe ulepszacze, exp na mapach, balans w pvp czy misja fabularka ciągnąca się spokojnie tydzień gry?. Trudno, jest mi przykro że nie wpadniesz, może po oficjalnej rekonstrukcji prezentacji jednak zawitasz.

@Edit, nie znam Regulaminu zakładania tematu w tym dziale, ale chciałbym uprzedzić że nie będę odpisywał na komentarze w Zapowiedzi, mam sporo spraw do ogarnięcia jeszcze, ale na Oficjalną prezentację przygotowałem nie dość że cały zespół do odpowiedzi na wasze pytania, to i ja chętnie znajdę chwile na odpisywanie.\

ps. Jeśli kogoś zainteresuje projekt Manadi, zapraszam do śledzenia tematu w celu info na temat aktualizacji tematu.

Opublikowano

Ty zakręcony. Dalej opierdalasz ludzi na pieniądze twierdząc że ci przelew nie doszedł? Nie masz fałszywcu pojęcia o stawianiu serwerów, a twój serwer to gówno i nikt na nim nie będzie grał złodzieju ! Co kasa ci się skończyła z youtuba że postanowiłeś postawić serwer i opierdolić graczy na pieniądze? Mam dla ciebie super niespodzianke.

Odradzam grę na serwerze zakręconego !

Ps. Jedno jest pewne. Za te wszystkie twoje wałki cioto, prorokuje że padniesz szybciej jak myślisz.

Opublikowano

@Rozkrecony

Proszę o SS weryfikacyjne, masz czas do 13:00. - Bo szkoła xD

////

Lekko byście poprawili prezentacje i może, zachęcilibyście graczy, wiem że dość długo serwer był tworzony, bo aż od kwietnia tego roku był ten projekt zapowiadany :D

Powodzenia koledzy :D

Opublikowano

Ja przeleciałem prezkę, po przeczytaniu Fabuły serwera, rozjebało mi łeb tamto xD

Jak serwer postoi dłużej niż tydzień to obejrzę ją jeszcez raz i może zagram. :O

pozdrawiam

VsxuB58.png

Opublikowano

Na prośbę autora zamykam temat i czekamy na kosz.

Wkrótce pojawi się nowa zapowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...