Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - mam błąd w misji "najbrzydszy człowiek na świecie"

zafir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

szukałem tematu na forum ale nie znalazłem. Mam problem z misją (jak w tytule) najbrzydszy człowiek na świecie. Pomogłem już Lambertowi i Eskelowi z filakterium i z widłogonem. Teraz celem misji jest "pomoóż Yennefer w naprawieniu megaskopu". Ale yennefer nie ma w pokoju. Na filmikach widziałem że podczas wbiegania po schodach powinna juz przeklnąć że jej kamień pękł czy coś. Po prostu jej tam nie ma. Probowałem tez wczytać zapis i najpierw pójść do niej zanim pomogę chłopakom. Ale nic to nie dało. Ktoś się z tym juz spotkał? Widziałem też że ktoś już miał z tym problem: https://steamcommunity.com/app/292030/discussions/0/350533172693243780/

Bardzo proszę o odpowiedź na maila: [email protected]

Pozdrawiam.

jakies rozwiązanie proponują też tutaj: https://steamcommunity.com/app/292030/discussions/0/351659808486845714/

Ale też nic z tego ;/

Opublikowano

Wersja 1.31, dokładniej edycja "Game of the Year". Mam wszystkie DLC-ki do tego włączoną konsolę. Wcześniej miałem kilka bugów przez komende AllowFT(1) dzięki której fast travel działa z byle kąd. Ale tutaj to nie powinien być problem bo z tego nei korzystałem, biorę Umę z kasztelu i jest scenka ktora sama przenosi do Kaer Morhen.

A czy była wczesniej? To jest 1-wszy raz kiedy gra przenosi nas do Kaer Morhen.

Opublikowano

aha no tak, super ;/. To przez to że czasem na mapie nie pokazuje sie wgl znacznik tylko samemu trzeba znalesc. Zresztą przedtem te drzwi byly zamkniete ehh. No nic. Udało się chodz z bugiem o ktorym wczesniej slyszalem >> dwie yennefer w 1 miejscu :D. Ale temat mozna zamknąć. Dzieki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...