Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drakensang - czy istnieją hacki?

Navik !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje jakiś "hack" do Drakensang? Głównie chodzi coś wspomagającego grę z oprogramowań :)

Jak ktoś coś ma to prosiłbym link, a poleci +10 :)

Opublikowano

Witam,

oczywiście że są tzw. hack'i do gry lecz znalezienie to inna sprawa, wystarczy troszkę nauki i sam będziesz w stanie napisać. Z tego co szukałem to był taki jeden ale płatny więc zapewne odpada.

Opublikowano

Witam,

oczywiście że są tzw. hack'i do gry lecz znalezienie to inna sprawa, wystarczy troszkę nauki i sam będziesz w stanie napisać. Z tego co szukałem to był taki jeden ale płatny więc zapewne odpada.

Zależy jaki, jego działanie no i cena, bo ja nie wydaje zbytnio kasy :D

Gdybyś umiał to napisz mi, zapłacę Ci :)

Opublikowano

yt i google, zawsze coś znajdziesz ;)

Tak, tak, znajdzie jakiegoś ,, fake bota '', odpali i może się pożegnać z systemem. Już nie raz ludzie wrzucali przerobione filmiki botów ;)

Witam,

Z tego co widziałem to był strasznie słaby więc zrezygnuje z podania linku. A co do pisania bota to jest niestety czasochłonne, zawsze możesz napisać do kogoś innego.

Opublikowano

yt i google, zawsze coś znajdziesz ;)

Tak, tak, znajdzie jakiegoś ,, fake bota '', odpali i może się pożegnać z systemem. Już nie raz ludzie wrzucali przerobione filmiki botów ;)

Witam,

Z tego co widziałem to był strasznie słaby więc zrezygnuje z podania linku. A co do pisania bota to jest niestety czasochłonne, zawsze możesz napisać do kogoś innego.

Wiem coś na ten temat.. Ale jeśli znajdzie z zaufanego źródła to czemu nie ;)

Opublikowano

w tej grze wszystko stoi na serwerach wiec tak na prawde nie ma czego haxować. nie ma mozliwosci by byly boty na waluty, bugowanie skili i ich dmg, w tej grze nie ma hitow samych sobie wiec nawet auto bota nie da sie zrobic, ba zrobienie auto bota do tej gry to istne samobojstwo.

Cheat na pewno jakiś jest jednak grajac w ta gre tyle, moge stwierdzic że jeżeli jest to nie robi szalu, i ma go raptem pare osob co zaplacilo kupe kasy.

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...