Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Framelagi po zmianie sterowników

HTAWIWP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, otóż postanowiłem wrocic do śmieciowej gry jaka jest warrock. Chodzi o to że jak grałem wcześniej to gra sie nie zacinała lub lagowała a teraz jak gosciu mi zainstalował inne sterowniki od grafiki to gra przy przystrzelaniu jak chce kogos zabić  to troche tak jakby warrock lagował i gosciu mnie zabijał . Czy jak zainstaluje inne nowsze sterowniki to coś pomoże?

Opublikowano

Raczej nie. Gra ta jest oprarta na CPU, a nie GPU.

Podaj moze specyfikacje swojego komputera oraz sprawdz ilosc fps podczas gry.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

a ten lapek.

Mialem go i WR nie jest na nim grywalny ze wzgledu na slabego procka.

Nic nie zrobisz z tym. Musisz kupic cos nowszego.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ta gra potrzebuje lepsze CPU

min. 2x2.80GHz lub wiecej

Jak ja mialem 2.40GHz to lagowało zawsze jak strzelałem :D

Akurat czestotliwosc pracy oraz ilosc rdzeni nie maja tu nic do rzeczy. Liczy sie wydajnosc procesora na 1 rdzeniu.

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...